10 palvepunkti tööotsijatele

1
6926

Siin on 10 palvepunkti tööotsijad, maa on isandad ja selle täius. Kõik, mida me palume Issandalt I. Uskuge, et ta suudab seda meie heaks teha. Kas soovite tööd? Kas olete töötu lõpetanud? on aeg, kui peate põlvili minema ja Issandat tema käest küsima soodustama meeste ja suurepäraste asutuste ees, kui lähete oma unistuste töökohti otsima.
Samuti peate palvetama kõigi kuratist tulenevate takistuste või isegi enda tehtud vigade vastu, mis võivad takistada teil saada oma imetegu. Julgustan teid palvetama neid palveid usus. Saate sellele lisada paastu, kui juhite, ja jagate oma töökoha tunnistusi.

10 palvepunkti tööotsijatele

1). Oh issand, tõmba mind Jeesuse nimel tööpuuduse ja töötuse veebist välja.

2). Kõik mu töökoha etteheited tööpuudusele lõpevad Jeesuse nimel sellel kuul.

3). Ma panin Jeesuse nimel välja oma elus kõik peaaegu edukuse sündroomi vaimu

4) Ma kinnitan, et kõikjal, kus oma elulookirjelduse panen, saan Jeesuse nimel head tegusid.

5) Ma otsustan oma töö kohta, saan Jeesuse nimel telefonikõnesid ja heade uudiste tekstsõnumeid.

6). Oh issand, soosi mind enne iga Jeesuse nimelist tööintervjuupaneeli.

7). Oh issand, suuna minu sammud Jeesuse nimel õigete tööpakkumiste ja võimaluste poole.

8). Oh issand, minu meeleheitel ärge laske mul Jeesuse nimel petlike töövõimaluste ohvriks langeda.

9). Oh, issand! Olete teel, kus pole võimalust, looge mulle Jeesuse nimel töövõimalused.

10). Oh issand, näita mulle, mida ma pean tegema, et sel kuul Jeesuse nimel tööd saada.

10 piiblisalmi tööotsijatele

Allpool on 10 piiblisalmi tööotsijatele, mis õnnistab teid. Need piiblisalmid julgustavad teid oma unistuste töö leidmise teekonnal. Mediteeri neile ja palveta koos nendega.

1). Laul 31: 24:
24 Olge julged ja ta tugevdab teie südant, kõik, kes loodate Issandasse.

2). Filiplastele 4: 4-7:
4 Rõõmustage alati Issanda üle ja jälle ütlen: rõõmustage! 5 Olgu teie mõõdukus kõigile inimestele teada. Issand on käes. 6 Olge asjata; kuid palves ja tänuga palvetes andke oma taotlustele kõik teada Jumalale. 7 Ja Jumala rahu, mis ületab kõik mõistmise, hoiab teie südameid ja meelt Kristuse Jeesuse kaudu.

3). Joosua 1: 9:
9 Kas ma pole sind käskinud? Ole tugev ja hea julgusega; Ära karda, ärge häbenege, sest Issand, su Jumal, on sinu juures, kuhu iganes sa lähed.

4). Õpetussõnad 3: 5-6:
3 Ärgu halastus ja tõde jäta teid maha; siduge need oma kaela ümber; kirjutage need oma südame lauale: 4 Nii et leiate armu ja head mõistmist Jumala ja inimese silmis. 5 Usaldage Issandat kogu oma südamest; ja ärge toetuge oma mõistmisele. 6 Tunnistage teda kõigil viisidel ja ta suunab teie teid.

5). Laul 46: 10:
10 olge veel ja teadke, et ma olen Jumal: mind ülendatakse paganate seas, mind ülendatakse maa peal.

6). Jesaja 40: 30-31:
30 Isegi noored väsivad ja väsivad ning noored mehed kukuvad täiega. 31 Aga need, kes ootavad Issandat, uuendavad oma jõudu; nad asetsevad koos tiibadega kotkastena; nad jooksevad ega tohi olla väsinud; ja nad kõnnivad ega minesta.

7). Laul 119: 114:
114 Sina oled mu peidupaik ja kilp: ma loodan su sõnale.

8) Roomlastele 12:12:
12 rõõmu lootuses; kannatuses kannatanu; kohe palves jätkamine;

9). Laul 42: 11:
11 Miks sa viskad, mu hing? ja miks sa mind raputad? loodan, et sa jumalas oled, sest ma veel kiidan teda, kes on mu näo tervis ja mu Jumal.

10). Johannese 14:27:
27 Rahu ma jätan koos sinuga, ma annan sulle rahu, nõnda nagu muidu annab see maailm. Ärgu olgu teie süda häiritud ega laske karda.

Kuulutused

1 kOMMENTAAR

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia