20 piiblisalmi murest ja stressist

0
2592

Piiblisalmid mure ja stressi pärast. Jeesus ütles meile, et „kes meie hulgast võib muretsemisega pähe juuksekarva lisada.” Muretsemine või muretsemine on märk uskmatusest.Jumala ei taha, et me elu pärast muretseksime, ütles ta, et ta otsib kõigepealt minu kuningriiki ja minu õiglus, siis jõuavad kõik asjad, mille pärast muretsete. Matteuse 6:33.

Mure põhjustab stressi ja stress on teie tervisele ohtlik. Olen tulnud välja 20 piiblisalmi muretsemise ja stressi kohta, mis suurendavad teie usku ja annavad teile teada, et hoolimata väljakutsetest on Jumal endiselt kontrolli all. Julgustan teid lugema neid pühakirju suure usuga.

20 piiblisalmi murest ja stressist

1). Jesaja 41:10:
10 Sa ei karda; sest ma olen sinuga: ära ehmu! sest ma olen sinu Jumal: ma tugevdan sind; jah, ma aitan sind; jah, ma toetan sind oma õiguse parema käega.

2). Laul 56: 3:
3 Mis kell ma kardan, usaldan sind.

3). Filiplastele 4: 6-7:
6 Olge asjata; kuid palves ja tänuga palvetes andke oma taotlustele kõik teada Jumalale. 7 Ja Jumala rahu, mis ületab kõik mõistmise, hoiab teie südameid ja meelt Kristuse Jeesuse kaudu.

4). Johannese 14:27:
27 Rahu ma jätan koos sinuga, ma annan sulle rahu, nõnda nagu muidu annab see maailm. Ärgu olgu teie süda häiritud ega laske karda.

5). 2. Timoteosele 1:7:
7 Sest Jumal ei ole meile andnud hirmu vaimu; vaid jõud ja armastus ja mõistlik meel.

6). 1. Johannese 4:18:
18 Ei ole hirmu armastus; vaid täiuslik armastus ajab kartuse välja, sest kartuses on piin. Ta kardab ei ole saanud täiuslikuks armastuses.

7). Laul 94: 19:
19 Kui minus on palju mõtteid, siis rõõmustavad mind mu hinged.

8). Jesaja 43:1:
1 Aga nüüd ütleb nõnda Issand, kes sind lõi, Jaakob, ja see, kes sind moodustas, Iisrael, ära karda: sest ma olen sind lunastanud ja kutsunud sind su nime järgi; sa oled minu.

9). Õpetussõnad 12:25:
25 Inimese südames olev raskus paneb ta seisma jääma, kuid hea sõna teeb sellest rõõmu.

10). Laul 23: 4:
4 Jah, kuigi ma kõnnin läbi surmavarju oru, ei karda ma kurja: sest sa oled minuga; su varras ja töötajad lohutavad mind.

11). Joosua 1: 9:
9 Kas ma pole sind käskinud? Ole tugev ja hea julgusega; Ära karda, ärge häbenege, sest Issand, su Jumal, on sinu juures, kuhu iganes sa lähed.

12). Matteuse 6:34:
34 Seetõttu ärge mõelge järgmisele päevale; sest järgmine päev mõtleb ise oma asjadele. Päevaks piisab sellest.

13). 1. Peetruse 5: 6-7:
6 Alanduge siis Jumala vägeva käe all, et ta teid õigel ajal ülendaks: 7 Laske kogu oma hool tema peale; sest ta hoolib sinust.

14). Jesaja 35:4:
4 Ütle kartliku südamega inimestele: "Olge tugevad, ärge kartke! Vaata, teie Jumal tuleb kättemaksuga, isegi Jumal hüvitisega; ta tuleb ja päästab su.

15). Luuka 12: 22-26:
22 Ja ta ütles oma jüngritele: Seetõttu ütlen ma teile: Ärge mõelge oma elule, mida te sööte; ega ihu jaoks, mida te selga panete. 23 Elu on midagi enamat kui liha ja keha on rohkem kui riideese. 24 Mõelge ronkadele, sest nad ei külva ega lõika; millel pole ladu ega ait; ja Jumal toitis neid: kui palju te olete paremad kui kanad? 25 Ja kes teist võib mõtlema asumisele lisades ühe küünara? 26 Kui te siis ei suuda seda, mis kõige vähem on võimalik, siis miks te mõtlete ülejäänud osas?

16). Laul 27: 1:
1 Issand on minu valgus ja minu pääste; keda ma peaksin kartma? Issand on minu elu tugevus; keda ma peaksin kartma?

17). Laul 55: 22:
22 Tõmba oma koorma Issandale ja ta peab sind kinni hoidma; ta ei tohi kunagi kannatada õiget, et seda liigutada.

18). Markuse 6:50:
50 Sest nad kõik nägid teda ja olid vaevatud. Ja ta vestles kohe nendega ning ütles neile: "Olge julged: see olen mina; ära karda.

19). 31. Moosese 6: XNUMX:
6 Olge tugevad ja julged; ärge kartke ega karda neid; sest Issand, teie Jumal, läheb teiega! ta ei jäta sind maha ega jäta sind maha.

20). Jesaja 41: 13-14:
13 Sest mina, Issand, su Jumal, hoian su paremat kätt ja ütlen sulle: ära karda; Ma aitan sind. 14 Ärge kartke, uss Jaakob ja teie Iisraeli mehed; Ma aitan sind, ütleb Issand ja su lunastaja, Iisraeli Püha.

Kuulutused

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia