31 palvepunkti vaenlaste eest kaitsmiseks

1
29309

Laul 7: 9: 9

Oh las õeluse õelus lõppeb; vaid kinnitage õiglast: sest õige Jumal trügib südameid ja ohjad.

Maailm, kus me täna elame, on täis vaenlased, selle maailma jumal on vallanud inimeste südamed pidevalt üksteise vastu kurja kavandada. Kuid headus on see, kui olete kristlane, on Jumalal teie jaoks kaitseplaan. See 31 palvepunkti eest kaitse vaenlaste vastu aitab teil esitada nõude oma kaitseõigustele Kristuses Jeesuses.

Iga usklik on kaitstud, kuid me peame oma ususeisust teatama, et kurat saaks teada, et tunneme oma vaimseid õigusi. Neid palveid tuleks palvetada nii enda kui ka pereliikmete üle nii tihti, kui teid juhitakse. Siiski on oluline märkida, et tõeline vaenlane on kurat, seetõttu peame sellele palvele lähenema vaimselt ja mitte teisiti. Jumal vastab sulle täna.

31 palvepunkti vaenlaste eest kaitsmiseks

1). Ma kinnitan, et olen Kristuse paremal käel, kaugelt ja kõigist printsessidest ja võimudest, seetõttu ei saa mind Jeesuse nimel kahjustada.

2). Isa, las need, kes otsivad minu langust, langevad minu pärast Jeesuse nimel

3). Kõik, kes minu jaoks kaevu kaevavad, satuvad sinna Jeesuse nimel

4) Laske hävitusingel laiali iga kurja jõugu ja vandenõu minu vastu Jeesuse nimel.

5). Ma mõistan hukka kõik kurjad keeled, mis on Jeesuse nimel kohtuotsuses minu vastu tõusnud.

6). Ükski relv, mille vaenlane on minu vastu moodustanud, ei õitse Jeesuse nimel.

7). Iga minu saatusega võitlev saatanlik agent langeb ja sureb Jeesuse nimel.

8). Oh kättemaksu jumal, tõuse esile ja mõista nende üle, kes mind põhjuseta ründavad.

9) Oh jumal, õige kohtunik, tõuse esile ja kaitse mind valesüüdistajate eest.

10) Oh jumal mu kaitsja, kaitse mind nende eest, kes on liiga tugevad, et neid käsitseda.

11). Isa, mine mu vaenlastest kaugemale ja nurjake minusuguseid plaane Jeesuse nimel.

12). Las mu vaenlaste soov minus olla osa Jeesuse nimel seitse korda.

13). Kuna mu vaenlased tulevad ühes suunas, laske neil Jeesuse nimel seitsmes suunas põgeneda.

14). Ma kuulutan, et olen Jeesuse nimel võidukas.

15). Ma kinnitan, et Jumala kaitse minu perekonna üle on kindel. Kuna Piiblis öeldakse, et keegi ei suuda minu lunaraha maksta, ei saa Jeesuse nimel olevad röövlid ja rituaalid mind ja kõiki mu pereliikmeid puudutada.

16). Isa, just nagu inglid tulevankritel Eliise ümber, ma otsustan, et mind ja mu majapidamist ümbritsevad Jeesuse nimel tuleinglid.

17). Oh issand, hoia mind ja minu kodu Jeesuse nimel õelte ja mõistmatute inimeste käest.

18). Oh issand, hoia mind ja mu leibkonda hädaohtude eest, mis Jeesuse nimel siin maailmas paljusid tabavad.

19) .Üle, ma ütlen, et nii nagu meie pakti isad Piiblis elasid kaua, ei sure mu pereliikmed, sealhulgas mina, Jeesuse nimel noored.

20). Oh issand, kaitse mind ja minu maja Jeesuse nimel rituaalide ja verd imevate deemonite eest.

21). Isa, ma vabastan inglid, et lüüa pimedusega igaüks, kes Jeesuse nimel soovib mind või mu pereliikmeid kahjustada.

22). Oh, issand! Kaitske minu leibkonda Jeesuse nimel relvastatud röövlite, vägistajate ja okultistide eest.

23). Ma ennustan, et iga võlur, nicromanser, valeprohvetid, nõiad või võlurid ja pimedusejõud, kes käivad minust ja minu majapidamisest küsimas, on Jeesuse nimel suuresti rüvetatud.

24). Oh issand, ma sõltun sinust, et sa mu lahinguid Jeesuse nimel kaitseksid ja nende vastu võitleksid.

25). Oh issand, kaitse mind nende eest, kes otsivad mu elu Jeesuse nimel

26). Isa ükskõik millises saatanlases lepingus, kus mu nime mainitakse, vasta neile Jeesuse nimel tulega.

27). Oh issand, ma otsustan enda ja mu perekonna üleloomuliku kaitse eest, kui me läheme välja ja tuleme Jeesuse nimel.

28). Oh issand, kaitse mind ja mu majapidamist kui sinu silma õuna ja peida mind oma tiibade varju Jeesuse nimel.

29). Oh Issand, su nime väel suunan kõik täna minu suunas suunatavad kurjad Jeesuse nimel.

30). Oh Issand, need, kes sinusse usaldavad, ei kaota lahinguid, ma ei kaota kunagi Jeesuse nimel peetavates elulahingutes.

31). Mu isa, mu isa !!! Juhi minu jälge täna ja igavesti, et ma ei satuks Jeesuse nimel vaenlase lõksu.

Aitäh Jeesus !!!

10 piiblisalmi vaenlaste eest kaitsmise kohta

Allpool on kümme piiblisalmi vaenlaste eest kaitsmise kohta. Need parandavad veelgi teie palveelu, kui palvetate Jumala sõna kõrval.

1). 31. Moosese 6: XNUMX:
6 Olge tugevad ja julged; ärge kartke ega karda neid; sest Issand, teie Jumal, läheb teiega! ta ei jäta sind maha ega jäta sind maha.

2). Jesaja 41:10:
10 Sa ei karda; sest ma olen sinuga: ära ehmu! sest ma olen sinu Jumal: ma tugevdan sind; jah, ma aitan sind; jah, ma toetan sind oma õiguse parema käega.

3). Õpetussõnad 2:11:
11 Kaalutlusõigus hoiab sind alles, mõistmine hoiab sind:

4). Laul 12: 5:
5 Vaeste rõhumise ja abivajajate ohutuse pärast ma nüüd tõuseb, ütleb Issand; Ma panen ta turvama selle eest, kes teda varitseb.

5). Laul 20: 1:
1 Issand kuuleb sind hädapäeval; Jaakobi Jumala nimi kaitseb sind;

6). 2. Korintlastele 4: 8-9:
8 Me oleme igast küljest rahutud, kuid pole siiski hädas; oleme hämmeldunud, kuid mitte meeleheites; 9 tagakiusatud, kuid mitte maha jäetud; maha heita, kuid mitte hävitada;

7). Johannese 10: 28-30:
28 Ja ma annan neile igavese elu; ega nad kunagi hukku ega keegi neid mu käest ära ei kisu. 29 Minu Isa, kes nad mulle andis, on suurem kui kõik; ja keegi ei suuda neid mu isa käest välja kiskuda. 30 Mina ja mu isa oleme üks.

8). Laul 23: 1-6
1 Issand on minu karjane; Ma ei taha. 2 Ta paneb mind rohelistel karjamaadel pikali heitma: ta viib mind liikumatute vete kõrvale. 3 Ta taastab mu hinge: ta viib mind õiguse nimel oma nime pärast. 4 Jah, kuigi ma kõnnin läbi surmavarju oru, ei karda ma kurja: sest sa oled minuga; su varras ja töötajad lohutavad mind. 5 Valmistad minu vaenlaste juuresolekul minu ette laua, võid sa pead mu õliga õlitada; mu karikas jookseb üle. 6 Kindlasti järgneb mulle headus ja halastus kogu mu elupäeva. Ja ma elan igavesti Issanda majas.

9) .Palm 121: 1-8
1 Ma tõstan oma silmad küngaste poole, kust mu abi tuleb. 2 Minu abi tuleb Issandalt, kes tegi taeva ja maa. 3 Ta ei kannata, et su jalg liigutatakse: see, kes sind hoiab, ei uinuta. 4 Vaata, see, kes peab Iisraeli, ei uinu ega maga. 5 Issand on sinu hoidja: Issand on su vari su paremal käel. 6 Päike ei löö sind päeval ega kuu öösel. 7 Issand kaitseb sind kõige kurja eest: ta kaitseb su hinge. 8 Issand kaitseb teie väljaminekut ja sissetulekut sellest ajast ja isegi igavesti.

10) .Palm 91: 1-16
1 Kes elab kõige kõrgema salajases paigas, jääb kõigevägeva varju. 2 Ma ütlen Issanda kohta: Ta on mu pelgupaik ja minu kindlus: mu Jumal; temasse ma usaldan. 3 Kindlasti vabastab ta sind lindlase haardest ja mürarikast katkust. 4 Ta katab sind oma sulgedega ja usub oma tiibade alla: tema tõde on su kilp ja pannal. 5 Sa ei tohi öösel hirmu tunda; ega ka päeva jooksul lendava noole jaoks; 6 Samuti pimeduses kõndiva katku jaoks; ega hävitamiseks, mis raiskab keskpäeval. 7 Tuhat kukub sinu poolel ja kümme tuhat su paremal käel; aga see ei tohi sulle lähedale tulla. 8 Ainult oma silmaga näete ja näete õelute tasu. 9 Sest sa oled teinud Issandaks, mis on minu pelgupaik ja isegi kõige kõrgem, sinu elukohaks; 10 Sind ei tohi paha teha ega katk sinu eluruumi lähedale tulla. 11 Sest ta annab oma inglitele üle kohut, et nad hoiaksid teid kõigil teie teedel. 12 Nad kannavad sind oma kätes, et sa ei lööks oma jala vastu kivi. 13 Astud lõvi ja pea peale: noor lõvi ja draakon tallavad jalge alla. 14 Kuna ta on armastuse minu peale seadnud, siis ma päästan ta. Ma panen ta kõrgele, sest ta on mu nime tundnud. 15 Ta hüüab mind ja ma vastan talle: olen temaga hädas; Ma päästan ta ja austan teda. 16 Pika eluga teen ma teda ja tunnistan talle oma pääste.

Kuulutused

1 kOMMENTAAR

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia