Piiblilugemine täna 20. oktoobril 2018

0
1827

Meie tänane piiblilugemine on võetud 2 Kroonika 5: 2-14 ja 2 Kroonika 6: 1-11 raamatust. Lugege seda kogu südamest, mõelge sellele ja paluge püha vaimu aidata teil mõista tänase piiblilugemise tagamaid. Ole õnnistatud, kui te täna loete.

Piiblilugemine täna

2. kroonika 5: 2-14:
2 Siis Saalomon kutsus Iisraeli vanemad ja kõik hõimude pead, Iisraeli laste vanemate juhi, Jeruusalemma, et tuua Taaveti linnast välja Issanda lepingu kaar, mis on Siion. 3 Seetõttu kogunesid kõik Iisraeli mehed kuninga juurde seitsmenda kuu pidupäeval. 4 Ja kõik Iisraeli vanemad tulid; ja leviidid võtsid laeva. 5 Ja nad tõid üles arka ja koguduse telgi ning kõik pühad anumad, mis telgis olid. Preestrid ja leviidid tõid need üles. 6 Ka kuningas Saalomon ja kogu Iisraeli kogudus, kes olid tema juurde kogunenud laeka ette, ohverdasid lambaid ja härgi, keda ei olnud võimalik öelda ega rahva hulka lugeda. 7 Ja preestrid tõid Issanda lepingu laeka tema paika, maja oraakli juurde, kõige pühamasse kohta, isegi keerubite tiibade alla: 8 Sest keerubid levisid oma tiivad üle selle paiga. laevu ja keerubid katsid laeva ja selle tala ülal. 9 Ja nad tõmbasid laeva tahvlid välja, nii et okaste otsad nägid laevast enne oraaklit; kuid neid ei nähtud ilma. Ja seal on see tänapäevani. 10 Laevas ei olnud muud kui kaks lauda, ​​mille Mooses pani sinna Horebis, kui Issand tegi lepingu Iisraeli lastega, kui nad Egiptusest välja tulid. 11 Ja sündis, kui preestrid olid pühast kohast välja tulnud (sest kõik kohalolevad preestrid pühitseti ja ei oodanud siis muidugi: 12) Ka leviidid, kes olid lauljad, kõik nad olid Asaph Hemanist, Jeduthunist, nende poegade ja vendadega, valgete riietega, tsümboolide, psaltuuride ja harfidega, seisis altari idapoolses otsas ja koos nendega sada kakskümmend preestrit, kes kõlasid pasunatite saatel :) 13 Kuna pasunad ja lauljad olid üks, sündis isegi üks hääl, mis kuulda Issandat kiites ja tänades; ja kui nad tõstsid oma pasunate, sümboolide ja musikariistadega oma hääle üles ja kiitsid Issandat, öeldes: "Tema on hea; sest tema halastus kestab igavesti: et siis oli maja pilve täis, isegi Issanda koda; 14 Nii et preestrid ei saanud pilve tõttu teenistusse seista: sest Issanda au oli täitnud Jumala koja.

2. kroonika 6: 1-11:
1 Siis ütles Saalomon: "Issand on öelnud, et ta elab paksus pimeduses. 2 Kuid ma olen ehitanud teile elumaja ja igavesti teie eluruumi. 3 Ja kuningas pööras näo ja õnnistas kogu Iisraeli kogudust. Ja kogu Iisraeli kogudus seisis. 4 Ja ta ütles: 'Õnnistatud olgu Issand, Iisraeli Jumal, kes on oma kätega täitnud selle, mida ta suuga mu isa Taaveti juurde ütles, öeldes: 5 Alates sellest päevast, kui ma tõin oma rahva välja Egiptusemaalt, ei valinud kõigi Iisraeli suguharude hulgast linna, et sinna maja ehitada, et seal oleks minu nimi; ega ma valinud kedagi oma rahva Iisraeli valitsejaks. 6 Kuid ma olen valinud Jeruusalemma, et seal mu nimi oleks; ja on valinud Taaveti minu rahva Iisraeli kohale. 7 Nüüd oli mu isa Taaveti südames ehitada maja Issanda Iisraeli Jumala nimele. 8 Aga Issand ütles mu isale Taavetile: "Kuna teie südames oli minu nime jaoks maja ehitamine, siis sa tegid hästi, sest see oli su südames. 9 Vaatamata sellele ei tohi te seda maja ehitada; aga su poeg, kes tuleb välja sinu seljast, ehitab maja minu nimele. 10 Issand on seepärast öelnud oma sõna, mille ta on rääkinud: sest ma olen üles tõusnud oma isa Taaveti toas ja olen seatud Iisraeli troonile, nagu Issand on lubanud, ja olen ehitanud maja Jumala nimele. Issand Iisraeli Jumal. 11 Ja selle ma panin laeva, mille Issanda leping on ta teinud Iisraeli lastega. 12 Ja ta seisis Issanda altari ees kogu Iisraeli koguduse ees ja ulatas käed laiali. 13 Sest Saalomon oli teinud rinnahoidla, mis oli viis küünart pikk ja viis küünart lai ja kolm küünart kõrge, ja pani selle õue keskele. Ja sellel ta seisis ja põlvili põlvili kogu Iisraeli koguduse ees ja ulatas käed taeva poole. 14 Ja nad ütlesid: "Issand, Iisraeli Jumal!" ükski jumal nagu sina ei taevas ega maa peal; millist lepingut peetakse ja armu teie teenijatele, kes kõnnivad teie ees kogu südamest:

Kuulutused

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia