10 Edasisaatmise palve perekonna needuste murdmiseks

0
4934

Galaatlastele 3: 13-14:
13 Kristus on meid lunastanud seaduse needusest, tehes meile needuse: sest on kirjutatud: "Neetud on igaüks, kes ripub puu otsas". 14 Et Aabrahami õnnistus saaks paganatele Jeesuse Kristuse kaudu; et me saaksime Vaimu tõotuse usu kaudu.

kõik needused Seda saab murda, selleks on vaja ainult usuga täidetud päästmispalvet ja head mõistmist Kristuse sõnast. Täna oleme koostanud kümme päästmispalvet, et purustada perekonna needused. Need palved annavad teile võimaluse hajutada kõik teie suunas saadetud kurjakuulutused. Jesaja 10:54 piibel julgustas meid hukka mõistma kõik meie vastu üles kerkinud keeled, kuni te palvetes suu lahti teete, ei pruugi vaenlase embargo kunagi teie elust lahkuda.

Perekonna needused on tõelised, need on esivanemate needused, mis võitlevad süütute pereliikmete arengu eest. Need needused on tingitud meie esivanemate deemonlikust ebajumalate kummardamisest, kogu pere kurjast pühendumisest jumalale või jumalusele, teatud vannetest ja tõotustest, mille meie esivanemad on andnud jumalatele. Need kurjad tavad ei kao lihtsalt niisama, isegi paljude aastate pärast jätkavad meie esiisa põlvkonnad nende kurjade vaimude lahinguid. Näiteks kui inimene pühendab iseendale ja kogu oma sugukonnale jumaluse ja ta teeb selliseid avaldusi: „Mina ja mu lapsed, lapsed teenin teid igavesti”, on ta andnud kõik oma järglased kuradile. Probleem algab nüüd siis, kui tema suured suured lapselapsed, kes ei tea esivanemate lepingust midagi, lõpetavad seal isade jumalate kummardamise, siis hakkab needus nende vastu töötama, purustatud esivanemate lepingu needus. See on peamine põhjus, miks paljud pered on täna varemetes. Paljud pered kannatavad kuradi sideme all purustatud esivanemate lepingu tõttu.

Kuid hea uudis on see, et Jumala lapsena olete teid vabastatud seaduse needustest, teid on vabastatud kõigist esivanemate needustest, Jeesuse verega, olete täielikult vabastatud patust ja igas vormis esivanemate needustest. Kui teete neid päästmispalveid perekonna needuste murdmiseks, näen, et teie elu muutub Jeesuse nimel needusest vabaks. Tea neid täna, sa oled ületamatu !!! Jeesuse nimel ei saa teie elus enam ükski kuradi needus valitseda. Palvetage seda päästmispalvet täna ja olge Jeesuse nimel kuradist täiesti vaba.

10 Edasisaatmise palve perekonna needuste murdmiseks
1. Tunnistan oma esivanemate patud (loetlege need, kui te neid teate) Jeesuse nimel

2. Issand, lase su halastusel valitseda iga pere needuse üle, kes ründab minu elu Jeesuse nimel

3. Las Jeesuse veres olev jõud lahutab mind Jeesuse nimel mu esivanemate pattudest.

4. Ma loobun igasugusest kurjast pühendumusest, mis minu elule Jeesuse nimel pannakse.

5. Ma rikun iga saatanlikku ordinatsiooni, millel on minu nimed Jeesuse nimel.

6. Ma loobun ja kaotan end igast negatiivsest pühendumusest, mis ma oma elule Jeesuse nimel asetan.

7. Käsin kõigil oma perekonna needuste taga olevatel deemonitel lahkuda nüüd Jeesuse Kristuse nimel.

8. Võtan autoriteedi kõigi Jeesuse nimel minu vastu võitlevate perekonna needuste üle.

9. Issand, tühista mis tahes purustatud deemonliku lepingu või Jeesuse nimel pühendumise kurjad tagajärjed.

10. Ma võtan autoriteedi kõigi needuste üle, mis tulenevad purustatud pühendumisest ja lepingust Jeesuse nimel.

Kuulutused

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia