Kümme parimat palvet meie laste tulevase abikaasa eest

0
4366

Kümme parimat palvet meie laste tulevase abikaasa eest

24.Moosese 3: 4-XNUMX:
3 Ja ma vannun sind Issanda, taeva Jumala ja maa Jumala juures, et sa ei võta naist minu kaananlaste tütarde pojale, kelle seas ma elan: 4 Aga sa lähed minema minu maale ja sugulasele ning võta naine mu pojale Iisakile.

Iga jumalakartlik vanem teab, kui oluline on seal palvetada lastele. Me elame maailmas, mis muutub kiiresti, sellel ajastul on tähtsam kui kunagi varem palvetada oma laste tuleviku eest. Täna vaatame 10 parimat palvet oma tulevase abikaasa eest. See, kellega teie lapsed abielluvad, määrab palju, kuidas seal elatakse. Peame oma laste abielu eest tuliselt palvetama. Maailm on täis jumalakartmatuid inimesi, jumalakartuseta inimesi, peame palvetama, et sellised inimesed ei tuleks meie laste lähedale. Jumala sõna julgustab meid jumalakartlike inimestega abielluma. Piibel ütleb, et ärge noogege uskmatutega 2 Korintlastele 6:14, kui me palvetame neid palveid oma tulevase abikaasa eest, siis Jumal suunab nad jumalakartlike inimeste juurde, kes neid armastavad ja hellitavad, inimesi, kes aitavad neil seal kõige suurema potentsiaalini jõuda elu ja saatus.

Kaasake need palved usuga. Palvetage oma laste tulevase abikaasa eest kirglikult. Kui teie lapsed on õnnelikud, olete õnnelikud, kui neil läheb seal abielus hästi, on teil hea meel. Kuid kui pettunud ja masendunud või veelgi hullem lahutatud, ei saa te vanemana kunagi õnnelikuks. Need palved meie laste tulevase abikaasa eest päästavad teie lapsed ka seksuaalsest perverssusest, homoseksuaalsuse ja lesbismi vaimus. Palvetades täna oma laste tuleviku eest, näen, kuidas Jumal õnnistab teie lapsi mõõdukalt Jeesuse nimel aamen.

Kümme parimat palvet meie laste tulevase abikaasa eest

1. Isa, tänan teid, sest üksi olete täiuslik kosjasobitaja.

2. Isa, saatke Jumala määratud mees / naine, kelle olete määranud mu tütre / poja abikaasaks.

3. Issand, ühenda mu lapsed jumalikult nende Jeesuse nimel oma Jumala poolt määratud abikaasaga.

4. Issand, las mu chikdreni abikaasa on jumalakartlik inimene, kes armastab sind kogu südamest Jeesuse nimel.

5. Issand, määra minu laste abielusõda Jeesuse nimel.

6. Isa, laske Jeesuse nimel laiali saata kõik saatanlikud tõkked, mis takistavad mu lapsi kohtumast seal Jumala poolt määratud abikaasaga.

7. Issand, saada välja oma sõdivad inglid, et kaitsta minu laste abielu Jeesuses.

8. Issand, ma usun, et sa oled mu tütre / poja loonud Jumala erilise mehe / naise jaoks. Las see Jeesuse nimel teoks saab.

9. Kutsun oma laste Jumala poolt määratud abikaasat üles olema nendega nüüd Jeesuse nimel ühenduses.

10. Ma ei nõustu oma laste elus vaenlase poolt Jeesuse nimel võltsitud abikaasa pakkumisega.

Aitäh Jeesus.

Kuulutused

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia