20 palvepunkti vaimse rünnaku vastu

0
6936

Obadja 1: 3-4:
3 Su südame uhkus on sind petnud, sina, kes elad kivikalmes, kelle elukoht on kõrge; see ütleb tema südames: Kes viib mind maa peale? 4 Ehkki sa ülendad end kui kotkas ja kui sa paned oma pesa tähtede vahele, siis ma viin su maha, ütleb Issand.

Kas olete mis tahes vormis või vormis vaimne rünnak, kui jah, siis on see teade teile. Vaimne rünnak on tõeline, piibel ütles, et me ei vingerda mitte liha ja verega, vaid vürstiriikide ja võimudega ... Efeslastele 6:12. Vaimu piirkonnas on deemonlikke agente, keda saatan saatis jumalate lapsi ründama. Matteuse 16: 18-19 ütles Jeesus: Ma ehitan oma kiriku ja põrgu värav ei võida selle vastu. See tähendab meile öelda, et põrgu väravad seisavad alati pühakute päästmisega. Iga jumala laps on vaimse rünnaku sihtmärk. Kuid hea uudis on see, et kui teie palve altar põleb, on kurat teile liiga väike. Olen koostanud 20 palvepunkti vaimse rünnaku vastu. Kui sa kuradile vastu pead, jookseb ta su ju eest ära. Kuidas kuradile vastu panna? Palvete ja julgete avaldustega.

Täna neid palveid palvetades näen ma, et Jumala käsi lükkab ümber kuradi kõik plaanid teie elu ja saatuse vastu. Võtke arvesse, et need palvete punktid vaimse rünnaku vastu ei saa teie heaks töötada, kui teil pole usku. Pole tähtis, kui palju me palvetame, kui meil pole usku, võime sama hästi vaadata telemundot (LOL). Kuid kui meie usk on puutumatu, võime meie elus üles tõusta ja kuradit tõrjuda. Palvetage neid palveid suure ootusega, ma näen teid hiilguse tiibades ratsutamas.

20 palvepunkti vaimse rünnaku vastu.

1. Isa, tänan teid, et määrasite mind kõigist printsessidest ja võimudest kaugemale

2. Ma astun armu troonile, mu isa ja saan Jeesuse nimel halastust kõigi oma pattude eest.

3. Ma käsin igasuguseid deemonlikke tegevusi oma kutsumise vastu saada häbist ja piinlikkusest Jeesuse nimel.

4. Isa Issand, las mu elu, minu teenimine ja palveelu on Jeesuse nimel pimeduse kuningriigi jaoks äärmiselt ohtlikud.

5. Isa Issand, las kõik mu elu seisma jäänud hingelised anded ja anded hakkavad Jeesuse nimel teie hiilguses toimima.

6. Ma lükkan Jeesuse nimel tagasi raskuste ja kahetsuse vaimu.

7. Ma käsin kõigil organiseeritud pimedusejõududel oma elu vastu saada Jeesuse nimel rahutust, välku ja äikest.

8. Kogu minu vaimse ja füüsilise arengu vastu suunatud deemonlik organiseeritud võrk tuleb Jeesuse nimel häbi tunda.

9. Ma käsin kõigil deemonlikel peeglitel ja mu elu jälgival vidinal Jeesuse nimel tükkideks puruneda.

10. Ma käsin igal deemonlikul pettumuse tekitajal kaotada oma elu Jeesuse nimel.

11. Ma käsin igal vaesuse esindajal kaotada oma elu Jeesuse nimel.

12. Ma käsin igal võlaagendil kaotada oma elu Jeesuse nimel.

13. Ma käsin igal lüüasaamise agentil kaotada oma elu Jeesuse nimel.

14. Ma käsin igal vaimsete kaltsude agendil kaotada oma elu Jeesuse nimel.

15. Ma käsin kõigil invaliidide esindajatel kaotada oma elu Jeesuse nimel.

16. Ma käsin igal deemonlike viivitustega agendil kaotada oma elu Jeesuse nimel.

17. Ma käsin igal meeleavaldajal kaotada oma elu Jeesuse nimel.

18. Ma käsin kõigil segadusttekitajatel kaotada oma elu Jeesuse nimel.

19. Ma käsin igal tagurpidi liikuval agendil kaotada oma elu Jeesuse nimel.

20. Ma käsin kõigil õeltel rõhujatel komistada ja kukkuda kõigi oma eluvaldkondade nimel
Jeesusest.

Isa, ma tänan teid, et vastasite mu palvetele

Kuulutused

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia