Igapäevane hommikune palve kõigile

1
7433

Laul 59: 16:
16 Aga ma laulan teie väest; jah, ma laulan hommikul su halastust valjusti: sest sa oled olnud mu kaitse ja varjupaik mu hädade päeval.

On ilus alustada oma päeva koos loojaga - need, kes Teda varakult otsivad, leiavad Teda juba varases elus. Täna vaatame kõigi jaoks igapäevast hommikust palvet. Nagu pealkiri viitab, nii ka see igapäevane hommikupalve on kõigile mõeldud, julgustatakse neid enne oma majast lahkumist iga päev palvetama. Miks see on oluline? See on oluline, sest igapäevasel on piisavalt omaette kurja, Matteuse 6:34. Teie jaoks pole lahe lihtsalt majast välja jalutada hommik kogu oma päeva Issandale pendeldamata. Kui te ei tegele igapäevase hommikuse palvega, muutute haavatavaks päeva rünnakute suhtes, võib teiega juhtuda midagi halba tööl, koolis või mujal, kus leiate end, ja on ka õnnistusi, mida igapäevane kannab, kui kui lahkute majast ilma Issanda poole palveta, võib kurat teid kergesti eemale juhtida eelistustest, mis sellel päeval teile ette võivad tulla.

Igapäevase hommikuse palvega tegelemine on ühtlasi ka tänulikkus Issandale, psalmist ütles: "Ma magasin ja ärkasin täna hommikul, sest Issand toetas mind." Laulud 3: 5. Peame tunnistama, et isegi igal hommikul magamine ja ärkamine on ime, paljud on seal magades surnud, paljud ei saa isegi üldse magada, seda nimetatakse unetuseks. Seetõttu ei tohiks me seda iseenesestmõistetavaks pidada, peame välja töötama tänulikkuse jumalate avaldamata poolehoiu suhtes, mille Ta on meile avaldanud. Ma usun, et kui muudate selle igapäevase hommikuse palve kaudu varakult jumala otsimise elustiiliks, ei puudu te kunagi Tema kohalolekust oma elus Jeesuse nimel. Julgustan teid sellel päeval, alati palvetama hommikune palve iga päev mitte sellepärast, et soovite midagi Jumalalt, vaid sellepärast, et armastate Teda ja soovite, et Tema juhendaks teid igal sammul. Ma näen, et isandate soosimine on Jeesuse nimel teie elus üle ujutatud.

PÄEVAPÄEVANE PALVE

1. Isa, tänan teid, et toetasite mind öö läbi ja ärkasite mind täna hommikul Jeesuse nimel.

2. Isa, tänan teid, et teie halastused on uued igal hommikul minu elus, tänan teid, Issand, teie suure ja lõpmatu ustavuse eest minu elus Jeesuse nimel.

3. Isa, tänan teid kingituse eest elule ja hea tervise eest, millega olete mind ja kogu mu peret Jeesuse nimel õnnistanud.

4. Isa, aitäh, et toetasite ja ärkasite kõik mu sõbrad ja lähedased täna hommikul Jeesuse nimel

5. Isa, aitäh, et võtsid öösel vastu kõiki mu lahinguid ja andsid mulle Jeesuse nimel terve une.

6. Isa, ma panen oma päeva Jeesuse nimel teie pühadesse kätesse

7. Telli minu sammud täna Jeesuse nimel oma püha vaimu abil

8. Kaitse mind noolte eest, mis Jeesuse nimel päeval lendavad

9. Täna hommikul oma äri ajades pange mind olema Jeesuse nimel õiges kohas ja õigel ajal.

10. Isa, ma ütlen, et täna toimuvad kõik minu nimel Jeesuse nimel

11. Ükski minu vastu välja mõeldud relv ei saa täna õitseda Jeesuse nimel

12. Ma kinnitan, et leian armu tänapäeval Jeesuse nimel olulistes inimestes

13. Ma kinnitan, et mu saatuse abilised leiavad mind täna Jeesuse nimel

14. Isa, tee mulle täna Jeesuse nimel kellelegi õnnistust

15. Isa, aita mul täna Jeesuse nimel kedagi Kristuse juurde võita

16. Isa, aita mul täna Jeesuse nimel kellegi näole naeratus panna.

17. Isa, ära vii mind Jeesuse nimel tänapäeva kiusatustesse

18. Isa kaitseb mind Jeesuse nimel valede inimeste eest

19. Kinnitan, et kõik minu ootused ja igapäevased eesmärgid täidetakse täna ja rekordajaga Jeesuse nimel

20. Ma lõpetan täna hästi Jeesuse nimel.

Isa, tänan teid, et vastate kõigile mu hommikustele palvetele Jeesuse nimel.

Kuulutused

1 kOMMENTAAR

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia