20 Päästmise palve kurja vastu

1
9189

Matthew 15: 13:
13 Aga ta vastas ja ütles: "Iga taim, mida mu taevane isa pole istutanud, juuritakse.

Elus sõltuvad sellest, millised väljakutsed teile ette tulevad sihtasutus. Mis on selles kontekstis vundament? Vundamenti saab määratleda lihtsalt kui teie bioloogilisi juuri, esivanemate juuri või sugupuud. Igal inimesel elus on vundament, kuid iga vundament erineb. Meil on head alused, halvad alused, halvad keerasid head alused või head keerasid halvad alused. Täna tegeleme kurja vundamendi vastu päästmise palvega, kuid enne kui sellesse süveneme, vaatame seda aluseid.

Hea alus: See on inimese vundament või taust, kus puuduvad kurjad istandused ja hoiused. Inimesel on väidetavalt hea alus, kui tema esivanemad on alati Jumalat teeninud ja nad on selle vooruse alati põlvest põlve edasi kandnud. Hea näite heast vundamendist võib leida Jeremija raamatust 35: 5-19, näeme rekabiite, kes on ustavalt järginud nende esiisade häid traditsioone ja Jumal oli nendega rahul ning palus Israali lastel neilt õppida. . Salmis 19 kuulutas Jumal neile põlvkondlikke õnnistusi, sest nende truudus. See on hea alus.

Halb alus: Halb vundament on taust, mida on kurnatud kurjade istanduste ja igasuguste deemonlike hoiustega. Inimesel on väidetavalt halb alus, kui tema esivanemate rida täidab ebajumalateenistus ja igasugused deemonlikud tegevused. Selline inimene tuleb pärast uuesti sündimist nendest jõududest vabastada. Piibli halva aluse näide on kuri alus Jeroboam, Iisraeli esimene kuningas pärast seda, kui kuningas Rehoboam kaotas kuningaks saades talle pandud 11 hõimu. Ta tegi Jumala ja kõigi Iisraeli kuningate silmis kõikvõimalikku kurja, kes järgnesid talle ebaõiglaselt, kuni assüürlased hävitasid Iisraeli täielikult. Vaadake 2 Kuningat 13: 2, 2 Kuningat 22:52, 2 Kuningat 15:28.

Halb vundament osutus heaks. Öeldakse, et see juhtub siis, kui inimene vabastatakse kurjast vundamendist. See võib juhtuda palvete või jumaliku kohtumise kaudu Jumalaga. Piibli näideteks on Jabez, 1 Ajaraamat 4: 9-10, Jumal muutis Aabrami nime Aabrahamiks, 17. Moosese 5: 32, Jumal muutis Jaakobi nime Iisraeliks, 28. Moosese XNUMX:XNUMX. Kõigil neil meestel olid kohutavad alused, kuni Jumal muutis seal saatusi.

Hea alus muutus halvaks: See on siis, kui inimene lubab kuradil oma elus ja saatusesse kurja lademeid istutada. Need kurjad hoiused võivad muutuda põlvkondade probleemiks. Paljud isikud alustasid oma eluga hästi, kuid kandsid needuse või kurja istanduse kas oma tegevuse või kurja inimese poolt. Hea näide selle kohta Piiblis on Eliisa teenija Gehazi, 2 Kuningate 5:27. Gehazi kandis oma ahnuse tagajärjel oma elule põlvkonna needuse. Patt on kiire alus hea aluse hävitamiseks, Hesekieli kirja 18:24 ütles Piibel, et kui õige inimene (hea alus) pöördub nende õiguse poole, siis pattu (halb alus), ei saa tema õigus neid päästa.

Nüüd on teil erinevate aluste kohta keskmisest kõrgem arusaam. Me hakkame paluma seda päästmise palvet kurja vundamendi vastu. Hea uudis on see, ükskõik kui halb teie alus pole, on Jumal võimeline teid sellest tänapäeval vabastama. Kui palvetate usus, ei tohi te oma isa pattude eest Jeesuse nimel igavesti kannatada. Jumal, kes teid päästis pimedus Kristuse kaudu vabastab teid Jeesuse nimel igasugustest kurjadest alustest.

PALVE PUNKTID

1. Mida iganes kurat pole mu ellu programmeerinud, et ta mind hävitaks, oh issand, eemalda see tulega Jeesuse nimel.

2. Oh Issand, mu Jumal, eemalda kõik, mis kurat on minu ellu Jeesuse nimel istutanud.

3. Kõik head asjad, mis kurat on mu elus hävitanud, oh Issand, mu Jumal, taasta see mulle täna, Jeesuse nimel.

4. Minu vaimne antenn olgu ühendatud Jeesusega Jumala kuningriigiga.

5. Jeesuse nimel puhastatakse püha tulega iga minu vaimse elu reostus.

6. Püha Vaim, külastage minu elu ja saatuse pimedat tuba ja paljastage Jeesuse nimel iga soovimatu materjal.

7. Iga minu vundamendis olev kuri vaim vabastage mind tulest ja surmage Jeesuse nimel.

8. Jeesuse nimel tuleb iga minu vaenlase lühi- ja pikaajaline projekt aborti teha.

9. Ma ütlen teile, et mu keha kõiki elundeid ei tohi mind Jeesuse nimel hävitada.

10. Teie mu keha organid, muutuge tuleks Jeesuse nimel.

11. Tipptasemel vaim, kontrolli Jeesuse nimel minu elu üle.

12. Issand, propageeri ilmutuse kingitust minu teenimist Jeesuse nimel.

13. Püha Vaim, pange Jeesuse nimel käed minu peale.

14. Issand, las ülestõusmise jõud aktiveerib minus pühaduse ja puhtuse Jeesuse nimel.

15. Oh issand, las hävitatakse iga minu jaoks unenäos läbi viidud abielu Jeesuse nimel.

16. Kurja abielu, mis hävitab minu pühaduse ja puhtuse, sureb Jeesuse nimel.

17. Kurja abielu, mis hävitab minu teenimise ja kutsub Jeesuse nimel surema.

18. Kõik väed, mis on mu elu tagurpidi pööranud, küpsevad tulega Jeesuse nimel.

19. Oh Issand, mu Jumal, korralda mu saatus Jeesuse nimel vastavalt sinu plaanile.

20. Oh Issand, mu Jumal, purusta iga jõud, mis ütleb, et ma ei täida oma saatust Jeesuse nimel.
Isa, tänan teid, et vastasite minu palvetele Jeesuse nimel.

Kuulutused

1 kOMMENTAAR

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia