30 palvet, mis takistavad mu saatuse täitmist

1
6585

Psalmid 35: 1-9:
1 Nõustuge minu pärast, Issand, nendega, kes minuga püüdlevad: võitlege nende vastu, kes võitlevad minu vastu. 2 Võtke kinni kilbist ja pandlast ning seiske minu abi eest. 3 Tõmmake ka oda ja lõpetage tee mind taga kiusavate vastu: öelge mu hingele, et ma olen teie pääste! 4 Laske mind segi ajada ja häbistada, kes mu hinge taga ajavad; pöörduge tagasi ja mindke segadusse, mis mõistab mu haiget! 5 Olgu nad tuule ees nagu ahvid ja Issanda ingel jälitagu neid! 6 Olgu nende tee pime ja libe; ja Issanda ingel lase neid taga kiusata. 7 Sest nad on ilma põhjuseta peitnud mu võrgu auku, mille nad on mu hinge jaoks välja kaevanud. 8 Las ta hävitab tahtmatult; ja lase oma võrgul, mida ta on peitnud, ennast kinni püüda! Sellesse hävingusse lasku ta kukkuda! 9 Ja mu hing on Issandas rõõmus: see rõõmustab tema päästmise üle.

Igal jumala lapsel on kuulsusrikas saatus, kuid põhjus, miks enamik inimesi ei täida seal oma saatusi, on takistuste tõttu auku põrgu. Olen koostanud 30 palvet, mis takistavad mu saatuse täideviimist takistustega, need palved annavad teile võimaluse suhelda nende jõududega, kes võitlevad teie saatusega. Elu ise on lahinguväli ja ellu jäävad ainult tugevad, samal viisil kui te peate oma Jumala seatud saatust reaalselt ellu viima, peate panema usuvõitluse, peate olema vaimselt vägivaldne, vastu pidama kuradile palvete jõuga, nii et kui temast üle saada ja oma saatust tegelikuks muuta. Minu palve teie eest on see, kuna kui teete seda palvet minu saatuse täitmise takistuste vastu, siis täidetakse teie saatus Jeesuse nimel.

PALVE PUNKTID

1. Ma tänan teid, Issand, teie inglite eest. Te lubasite mind Jeesuse nimel sellel palvusessioonil mind õnnistada.

2. Issand, ma palun Jeesuse nimel kõigi meie pattude andestust.

3. Püha Vaim, puhasta mind kõigist pattudest, et Issand kuuleks mind Jeesuse nimel.

4. Jeesuse veri, küllastage see keskkond nüüd Jeesuse nimel.

5. Iga deemon, kes on määratud mind ründama, mida te ootate? Vahistatakse Jeesuse nimel.

6. Kõik saatanlikud piirid või piirid, mis mind ründavad, tõmmatakse Jeesuse nimel alla.

7. Ma registreerin oma elu hiilguse teenistuses Jeesuse nimel.

8. Issand, laseb mu maetud kirkus Jeesuse nimele avaldada.

9. Kõik väeosad, mis on määratud mind elusalt matma, arreteeritakse tulega Jeesuse nimel.

10. Mis tahes vägi, kes istub minu hiilguses, tuleb tulest ilma Jeesuse nimel.

11. Iga saatanlik ettekuulutus minu saatuse vastu, vastupanu Jeesuse nimel.

12. Minu vastu hävitusrelvad, tagasitulek Jeesuse nimel.

13. Iga pimeduse relv, mis ründab Jeesuse nimel minu kuulsust, teenimist ja abielu täitmist, tagasilöök.

14. Kõik mu elus olevad kurjad pilved kaovad tulega Jeesuse nimel.

15. Kõik kurjad pilved, mis toovad minu ellu segadust, pettumust, pettumust, seiskumist ja saavutamatust, kaovad Jeesuse nimel tulega.

16. Oh Issand, mu Jumal, päästa mind Jeesuse nimel igast saatanlikust vanglast.

17. Iga kohalik õelus, kõndides mu saatusel, vabastab mind Jeesuse nimel tule läbi.

18. Kõik minu vastu möirgavad vaimulikud lõvid vaigistatakse Jeesuse nimel.

19. Iga vaimne mao, arreteerides minu au, saab Jeesuse nimel tuld

20. Iga vaimulik kirst, mis on mulle ja mu perekonnale ette valmistatud, arreteeritakse tulega Jeesuse nimel.

21. Kõik minu elu kurjad jäljed kustutatakse Jeesuse nimel Jeesuse nimel.

22. Kõik minu saatanlikud sildid minu elust eemaldatakse Jeesuse nimel tule abil.

23. Iga deemonlik kuningas, kes minuga vastandub, tuleb Jeesuse nimel trügima.

24. Iga saatanlik kroon mu elus tuleb Jeesuse nimel tulega ära viia.

25. Oh Issand, mu Jumal, las Jeesuse nimel pöörduvad kõik sõnad, mis ma oma elu vastu olen öelnud.

26. Minu Jumal on elavate Jumal, seepärast vastab Ta mulle Jeesuse nimel.

27. Kõik selle maailma vürstid, kes on minule vastu, surevad Jeesuse nimel.

28. Iga selle maailma vürst, kes valitseb minu elus, ma viskasin teid Jeesuse nimel välja.

29. Igasugused imelikud jõud või isiksused, kes elavad koos minuga minu majas, saavad tuld Jeesuse nimel.

30. Iga mees / naine, tõstes kurja altari minu kohal või ümber, praeb tulega Jeesuse nimel.

Isa, tänan teid, et vastasite mu palvetele

Kuulutused

1 kOMMENTAAR

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia