30 varahommikust palvepunkti vaimse sõja jaoks.

0
11150

Psalmid 5: 2-3:
2 Kuulge mu kisenda, mu kuningas ja mu Jumal, sest ma palvetan sinu eest! 3 Mu häält kuuled hommikul, Issand; hommikul suunan oma palve sulle ja vaatan üles.

Vaimne sõjapidamine peetakse päeva varajastel hommikutundidel. See, mida me tavaliselt kutsume keskööpalved, on sageli varakult hommikused palved. Järgmised piiblisündmused toimusid südaööl / kellaajal. Isreal toimetati Egiptusest varastel kellaaegadel, 12. Moosese 31: 51-2, kes on südaööl lüüa kuningas Assüüria, 19 Kuningate 35:12, Peetrus toimetati öösel vanglakettidest Apostlite teod 5: 17 -16, Paulus ja Siilas toimetati südaööl (Apostlite teod 25: 34-XNUMX). Näete, kogu see päästmine leidis aset varastel kellaaegadel. Kui soovite oma elus näha Jumala kätt, peate tegelema varahommikuste palvetega vaimuliku sõjapidamiseks. Peate tõusma keskööl ja pidama vaimset sõda, peate rünnates pimeduse kuningriiki palvetes, kui võtate oma päästmise jõuga.

Uskliku inimesena on parim aeg hüüda oma Jumala nime vabastamine on südaööl või varahommikul. Psalmist mõistis varakult Jumala otsimise tähtsust, Psalmid 63: 1-2. Kui me tõuseme varastel kellaaegadel, et vaimulikku sõda pidada, kuuleb taevas ja vastab, sest argipäev on nagu tühi kiltkivi ja ootab, et saaksime selle oma deklaratsioonidega täita, kui hakkate kuulutama, mida soovite konkreetsel päeval näha, hakkab taevas teadvustama ja nägema, et see teie elus juhtub.Palun teie eest, et saaksite armu, et kasutada ära neid varahommikuseid palvepunkte vaimse sõjapidamiseks. Palvetage seda palvepunkti südaööl ja oodake, et pimeduse jõud teie elus Jeesuse nimel täielikult hävitataks.

PALVE PUNKTID

1. Ma võtan Jeesuse nimel selle päeva üle autoriteedi.

2. Ma kasutan täna Jeesuse nimel taevaseid ressursse.

3. Ma tunnistan, et see on päev, mille Issand on teinud; Rõõmustan selle üle ja tunnen rõõmu sellest, Jeesuse nimel.

4. Ma otsustan, et kõik selle päeva elemendid teevad minuga koostööd Jeesuse nimel.

5. Ma otsustan, et need elementaarjõud keelduvad täna Jeesuse nimel minu vaenlastega koostööd tegemast.

6. Ma räägin teile päike, kuu ja tähed: te ei löö mind Jeesuse nimel täna ega mu perega.

7. Ma tõmban maha iga negatiivse energia, plaanides Jeesuse nimel tegutseda sel päeval oma elu vastu.

8. Ma lammutan Jeesuse nimel kõik võimed, mis on loitsusid.

9. Ma teen sellised loitsud ja saatanlikud palved minu ja mu perekonna üle Jeesuse nimel õigustühiseks.

10. Ma võtan selle päeva Jeesuse nimel nende käest.

11. Jeesuse nimel tuleb minu peale soosimise, nõu, väe ja võimu vaim.

12. Ma täidan seda päeva suurepäraselt ja miski ei rüveta mind Jeesuse nimel.

13. Mul on oma vaenlaste väravad Jeesuse nimel.

14. Issand võidab mind teiste üle rõõmuõliga Jeesuse nimel.

15. Jeesuse nimel ei tohi mind vaenlase tuli põletada.

16. Mu kõrvad kuulevad häid uudiseid; Ma ei kuule Jeesuse nimel vaenlase häält.

17. Minu tulevik on kindlustatud Kristuses Jeesuse nimel.

18. Jumal on mind loonud teatud kindlate teenuste osutamiseks. Ta on võtnud minu kätte mõned ülesanded, mida ta pole kellelegi teisele andnud. Ta pole mind millegi jaoks loonud. Ma teen head. Ma teen tema tööd. Ma olen rahuagent. Ma usaldan Teda kõiges, mida ma teen ja kus iganes ka pole. Mind ei saa kunagi Jeesuse nimel minema visata ega alandada.

19. Minu elus ei ole Jeesuse nimel ihu, hinge ja vaimu vaesust.

20. Jumala võidmine mu eluga annab mulle Jumala ja inimeste silmis armu Jeesuse nimel kogu elu vältel.

21. Ma ei tööta Jeesuse nimel asjata.

22. Ma käin iga päev Jeesuse nimel vaimu võites ja vabaduses.

23. Ma saan Jeesuse nimel suu ja tarkuse, millele mu vastased ei suuda vastu panna.

24. Igas lahingus taevastes võidetakse inglite kasuks, kes annavad täna Jeesuse nimel minu õnnistusi.

25. Mu isa, kõik, mida sa pole taevakogudesse istutanud, las see juuritakse ju Jeesuse nimel.

26. Issand, raputa õelad mu taevast Jeesuse nimel.

27. Oo päike, kui sa täna välja tuled, siis mine Jeesuse nimel üles kõik mu elule suunatud õelused.

28. Ma programmeerin oma elu jaoks õnnistused päikese kätte Jeesuse nimel.

29. Oo päike, ma olen tõusnud sinu ette ja tühista iga kuri programm, mis Jeesuse nimel on sinu ellu kurjade jõudude kaudu vastu suunatud.

30. Teie, täna, ei hävita te minu õitsengut Jeesuse nimel.

Aitäh Jeesus.

Kuulutused

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia