Hommikune pühendumus: see hävitab teid

0
2185
Hommikune pühendumus

Hommikune pühendumus: see hävitab teid Mhlekazi järgi

Numbrid 20: 7-12

Tänases hommikuses pühendumuses vaatleme teemat: see hävitab teid.
Kellele palju antakse, seda oodatakse palju. Jumal määras Moosese suure jõu ja volitusega Moosest juhtima oma rahva tõotatud maale. Ta suhtles Jumalaga, kuid keelas tal ühe sõnakuulmatuse tõttu siseneda Kaananisse. Mooses läks isegi Jumala juurde patu andestust paluma ja palus luba tõotatud maale sisenemiseks. Jumal ütles Moosesele: "Ärge kunagi enam selle pärast palvetage". Ikka ja jälle oli Mooses Jumala eest Iisraeli eest palvetanud ja Jumal oli nende patud andestanud. Kuid sel juhul ei tohtinud Mooses isegi enda eest sekkuda! Jumal oli oma juhendamisel konkreetne. “Räägi kaljuga”, kuid ta lõi selle asemel oma viha tõttu hoopis Rocki. Jumal ütles, et see, mida Mooses tegi, oli uskmatus ja ühtlasi suutmatus näidata oma pühadust oma rahva ees (Num.20: 12). Kui keegi ei täida Jumala seadusi ja kui ta on tehtud sarnaselt, alistub kiusatusele, eitab inimene iseennast.

Oleme Piiblist õppinud, millised tagajärjed ootavad neid, kes sellega vastu peavad. Tehke kindlaks oma elus kõik nõrgad kohad - need asjad, mis on teile juba pattu seadnud - ja viige need täna Jeesuse juurde. Ta toimetab sind. Kui otsustate sellest siiski kinni pidada, teeb see teile häbi

Palvetagem

1. Jumal, puhasta Jeesuse nimel mu süda igast sõnakuulmatuse hoiust

2. Issand, anna mulle armu olla sinu ustav Stewart Jeesuse nimel

3. Minu elule sõnakuulmatuse võidmine, kuivatage nüüd Jeesuse nimel

4 Saatan, ära kasuta mind Jeesuse nimel Jumala vastu

5. Ma keeldun kõndimast Jumala tahtest Jeesuse nimel

6. Mu Issand ja mu Jumal, õpeta mind Jeesuse nimel sulle kuuletuma

7. Jõud Jumala lõpuni elada varjutab mu elu Jeesuse nimel

8. Tänan Jeesust vastatud palvete eest

Piibli lugemine

Zephaniah 1.-3

MÄLU VERSI

Jesaja 1:19:

19 Kui te ainult kuuletute mulle, on teil palju süüa.

Kuulutused

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia