Hommikune pühendumus: hinnaline

0
2220
Hommikune pühendumus

VÄÄRIK. Mhlekazi poolt

Matthew 26: 26-29:
Ja nende söömise ajal võttis Jeesus leiba, õnnistas seda ja purustas selle ning andis jüngritele ja ütles: "Võtke, sööge! see on minu keha. 26:27 Ja ta võttis karika, tänas ja andis neile ning ütles: "Jooge seda kõike! 26:28 Sest see on minu veri uuest testamendist, mida paljude jaoks valatakse pattude andeksandmise eest. 26:29 Aga ma ütlen teile, et ma ei joo seda viinapuuvilja edaspidi, kuni selle päevani, kui ma joonen seda koos teiega oma isa kuningriigis.

Täna vaatleme teemat Precious tänapäeva pühendumuses. Fakt, et patt mõjutas inimese verd (Aadama kaudu), tegi neitsi sünnituse vajalikuks. Kui Kristus oleks olnud Aadama poeg, poleks Ta olnud patuta inimene. Tal ei olnud tilkagi Aadama verd veenides, sest tal polnud inimese isa. Inimese seeme ei saanud Maarja Kristuse sünniks viljastatud. Varjatud keha oli Maarjal, aga Tema veri oli Pühalt Vaimult. Ja kuna tal polnud inimese isa, oli Ta liha järgi Taaveti järeltulija.

Jeesuse keha ei lagunenud 3 päeva pärast, kuid Laatsaruse keha tegi seda 4 päeva pärast (Psalmid 16:10). Iga vere tilk, mis tema kehas voolas, on endiselt olemas ja on sama värske kui see oli, kui see tema haavadest voolas. Jeesuse veri on üks võimsamaid relvi, mida saame palves kasutada. Paluge verd palves ja see räägib teie eest (Heebr 12:24). See räägib elust ja andestusest, samal ajal kui Abeli ​​veri hüüab surma ja kättemaksu. Ükskõik, mida Jeesuse veri usus rakendatakse või palutakse, ei saa saatan puudutada seda inimest ega olukorda, kellele seda rakendatakse. Ta ei saa mööda Jeesuse verest.

Saatan ei suuda Jeesuse verd taluda.

Jeesusesse Kristusesse uskujana on teie kaitse ja peidukoht vere all. Just usk verre annab teile võidu kuradist ja kõigist probleemidest, millega võite kokku puutuda. Rakendage seda usu kaudu ja tunnistate, et "veres on väge väge"

Palvetagem

1. Saatan, ma hoian Jeesuse verd teie vastu ja kinnitan, et olete Jeesuse nimel lõplikult lüüa saanud

2. Ma sisendan pühade pühade Jeesuse vere kaudu Jeesuse nimel

3. Jeesuse vere abil ma häbenen oma elu ükskõik millises piirkonnas seisva vaimu Jeesuse nimel

4. Jeesuse vere väe kaudu kästan kõigil oma hilinenud tunnistustel Jeesuse nimel tule kaudu avalduda.

5. Jeesuse veri, viige surmaotsus nõiduse jõul, takistades minu naeru ja Jeesuse nimel pidutsemist

6. Jeesuse veri, taasta mulle kõik hea, mida vaenlane Jeesuse nimel minult varastas

7. Ma ümbritsen oma elu ega saa Jeesuse verega Jeesuse nimel

8. Aitäh, Issand Jeesus, vastuste eest

Piibli lugemine
Jeremija 7: 9

Mälu salm

Ef 1: 7

Kuulutused

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia