30 võimsat tänupüha sünnipäevapalvet

0
2196
rayers sünnipäev

Laulud 139: 13: Sest sa oled omas mu neerud: sa oled kaetud mind mu ema ihus. 139: 14: Ma tänan sind; sest ma olen tehtud nii kardetavaks imeks: imelised on sinu teod; ja et mu hing tunneb õige ka.

Kiirusta !!! see on teie täna sünnipäev. iga sünnipäevahooaeg on alati põnev aastaaeg, see on alati elu kingituse tähistamise aastaaeg. Kristlastena on ka aeg tänada Jumalat Tema ustavuse eest, et ta teid elus hoiab. Täna peame vaatama 30 võimsat tänupäeva sünnipäevapalvet. Jumal on meie looja, elu andja, meie sünnipäeva tähistamine pole täielik enne, kui oleme Jumalat tänanud. Piibel räägib psalmis 92: 1-2, see ütleb: "Issandale on hea tänu anda". See tänupüha sünnipäevapalved juhendavad teid, kui hindate Jumalat kogu Tema headuse ja halastuse eest teie elus. Sellesse uude ajastusse jõudes näen, et teie elus kasvab Jeesuse nimel jumalate arm.

Miks tänupäeva sünnipäeva palved?

Paljude inimeste jaoks tähendavad sünnipäevad kõik söömist, tantsimist ja lõbutsemist, kuigi kõik need on toredad, on sünnipäevi rohkem. Peame mõistma, et elu, mille me andsime, on Jumala kingitus ja mitte meie õigus ega pingutus. Kui me seda mõistame, ei ole tänupäeva sünnipäevapalvustega tegelemine keeruline asi.
Võib küsida: "Miks ma peaksin isegi jumalat tänama, ma pole veel palju edusamme teinud" jah, tõsi, te pole võib-olla jõudnud sinna, kuhu soovite veel jõuda, kuid te ei asu seal, kus te varem olnud olete. Mõned teie kolleegid on surnud, mõned on haiglates, mõned elavad halvemates tingimustes kui teie ise. Sa oled parem kui nemad, mitte sellepärast, et oleksid õigem või püham kui nad on, selle lihtsalt on arm jumalast, et olete täna seal, kus olete. Kui olete sellest aru saanud, tegelete oma sünnipäeva iga kord, kui tähistate sünnipäevapalveid. julgustan teid täna, looge oma sünnipäeva tähistamisel aega Jumalale tänada, uue aasta ja vanuse saabudes andke oma elu uuesti Jumalale. Ma näen, et sisenete oma elu järgmisse faasi edukalt Jeesuse nimel.

TÄNU SÜNNIPÄEVAGA PALJUD

1). Isa, tänan teid, et lisasite täna oma vanusele uue aasta
2). Olete tõepoolest suur jumal, aitäh isale teie lõpmatu halastuse ja armu eest minu vastu
3). Tänan teid, issand, teie mõistmatu soosingu eest, mille olete mulle kogu elu alla andnud.
4). Oh jumal, sa oled tõepoolest minu isa ja kuningas, ma teenin sind Jeesuse nimel igavesti
5). Aitäh, isa, et andsid mulle kõik mu patud Jeesuse nimel
6). Aitäh isale, kes mind Jeesuse nimel kõigist haigustest ja haigustest terveks tegi
7). Aitäh, isa, et päästsid mu elu hävingust Jeesuse nimel
8). Aitäh, isa, kes mu elu vaenlaste kõigi plaanide nimel Jeesuse nimel pettunud on
9). Isa, aitäh, et panite mind oma sünnipäeva võõrastemaja tervisele ja tervisele Jeesuse nimel tähistama.
10). Isa tänab teid Jeesuse nimel minu viimaste aastate igapäevaste kulutuste eest.
11). Isa, ma tänan teid, et see uus vanus ja aasta tuleb mulle ja mu perele Jeesuse nimel suurepäraseks
12). Isa, tänan teid kogu selle uue ajastu vältel ja pärast seda, ma naeran ja pühitsen Jeesuse nimel
13). Isa, tänan teid kogu selle uue ajastu vältel ja pärast seda, keegi ei ütle mulle Jeesuse nimel "vabandust".
14). Isa, ma tänan teid kõigi selle läbi minu uue ajastu ja pärast seda, see on kogu minu jaoks õnnitlus Jeesuse nimel
15). Isa, ma tänan teid kõigi selle uue aja jooksul ja pärast seda, ükski kuri ei tohi mind Jeesuse nimel langeda.
16). Isa, tänan teid minu eest ja mu leibkond säilib Jeesuse nimel aastaringselt ja kauemgi.
17). Isa, tänan teid selle sünnipäeva eest ja minu jaoks on uus aeg Jeesuse nimel minu soosimise aasta.
18). Isa, ma tänan teid selle sünnipäeva eest ja uue ajastu saab olema Jeesuse nimeliste pidustuste aasta.
19). Isa, tänan teid, et haigused ja haigused on minust kaugel sellest aastast ja kaugemalgi Jeesuse nimel.
20). Isa, tänan teid puuduse eest ja soovin, et see oleks minust ja mu majapidamisest kaugel sellest aastast ja pärast seda Jeesuse nimel
21). Isa, ma tänan teid, et teie inglid säilitavad meie peresid Jeesuse nimel pidevalt ka sel aastal ja pärast seda.
22). Isa, ma tänan teid selle uue ajastu eest ja aasta on minu viljakuse aasta, ma olen Jeesuse nimel viljakas kõigil oma elualadel
23). Isa, ma tänan teid selle eest, et ma oma uuel ajastul ja aastal asusin Jeesuse nimel oma olukorda valitsema
24). Isa, ma tänan teid selle aasta vanuse ja aasta eest, teenin teid Jeesuse nimel varasemast enam
25). Isa, tänan teid, et juhtisite sel aastal Jeesuse nimel õige ettevõtte
26). Isa, tänan teid, et olete mind Jeesuse nimel tarkusevaimuga valanud
27). Isa, ma tänan teid, et mind üles kasvatasite millestki ja panite mind sellel aastal Jeesuse nimel kuninglikule troonile istuma.
28). Isa, ma tänan teid, et panite mind Jeesuse nimel oma eakaaslastele kadedaks
29). Isa, ma tänan teid jumaliku kohaloleku eest, mis olete alati olnud minuga kogu selle aasta jooksul ja pärast seda Jeesuse nimel
30). Isa, ma tänan teid, et võtsite vastu minu Jeesuse nimel antud tänutähe

Kuulutused

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia