30 sõjapidamise palvepunkti kummalise naise vastu minu abielus

0
2730

21. Moosese 10:XNUMX Sellepärast ütles ta Aabrahamile: heitke see sulane ja tema poeg välja, sest selle sulase naine ei tohi olla mu poja pärija ega Iisak.

Iga kummaline naine teie abielu visatakse täna Jeesuse nimel välja. Palvetan seda palvet iga abielus oleva naise eest, kes on võõra naise ohver. Kes on võõras naine? Võõras naine on iga naine, kes jagab teiega teie meest. Ta on iga naine, kes ei austa teie vastu abielu. Kummaline naine on iga naine, kes magab koos teie mehega ja ei hooli sellest, kas teie abielu jookseb kokku või mitte. Täna on mul teile häid uudiseid - olen koostanud 30 sõjapidamise palvepunkti kummalise naise vastu teie abielus. Ükski teie abielu võõras naine ei ela neid palveid jeesuse nimel. Need palved hõlmavad ka kummalisi mehi ükskõik millises abielus.

Selles maailmas on palju kurje inimesi, abikaasa röövijad ja naise rüüstajad. Selle kummalise naise tõttu on surnud palju usklikke. Mulle öeldi ühest daamist, kes mürgitas oma sõpra, kes on abielus ainult selleks, et abielluda selle parima sõbra mehega. Abielus olevad kummalised naised on väga ohtlikud. Kristliku naise ja naisena peate palvetes vägivaldne olema. Oma abielu peate põlvili kaitsma. Teie palvetuba peab olema teie sõjatuba. Te ei aja võõrast naist oma abielust välja, võideldes temaga või solvades, te ei aja võõrast naist oma abielust välja, rünnates oma meest, pigem ajate võõraid naisi sõjapidamise palvepunktidesse kaasates. Kui hakkate palvetades õhku laskma õhusid, laseb iga teie abielu imelik naine end Jeesuse nimel oma abielust laadida ja kaob. Ma julgustan teid palvetama neid palveid täna usus ja iga kummaline naine teie abielus jookseb sellest välja Jeesuse nimel.

Palved

1). Isa, tänan teid, et andsite mulle Jeesuse nimel väga ilusa mehe.

2). Isa, ma palun teie ülevoolavat armu oma armastatud abikaasale Jeesuse nimel.

3). Ma katan oma abikaasa Jeesuse verega, Jeesuse nimel

4). Panin oma mehe ja Jeesuse nime kandva kummalise naise vahele segamini

5). Ma vabastan isanda inglist, et ta jälitaks ja ründaks kummalist naist, kes rüvetab mu abieluvoodi Jeesuse nimel.

6). Ma ei nõustu oma abielu lahutamise vaimuga Jeesuse nimel.

7). Isa, pane mu mees mind Jeesuse nimel uuesti armastama.

8). Isa, ma palun jumalikku tarkust, et Jeesuse nimel oma abielu asju ajada

9). Isa, iga naine, kes ei lubaks mu mehel puhata, võib-olla ei näe nad kunagi Jeesuse nimel puhkamist.

10). Iga naine, kes paneb mu mehe oma kodust loobuma, kuulub praegu Jumala kohtu alla Jeesuse nimel.

11. Olgu segadused, kui palju kummalisi naisi minu abielu vastu võitleb.

12.Jätke minu mehe / naise ja selle kummalise naise / mehe vahel Jeesuse nimel parandamatu jaotus.

13.Jumala ingel, minge kohe minema ja katkestage minu mehe / naise ja võõra naise / mehe suhted Jeesuse nimel.

14.Kõik kummalised naised / mehed, kes võitlevad minu abielu vastu, saavad Jeesuse nimel Jumala kohtuotsuse.

15. Ma tühistan iga kurja kohtuotsuse, mis minu abielus minu vastu on, Jeesuse nimel.

16. Laske kõigil minu seaduslikus kodus taastamise ilmnemise takistustel minust lahku minna ja Jeesuse nimel abielluda.

17. Juuda lõvi, söö iga võõra naise võlts lõvi, kes möirgab minu abielu vastu Jeesuse nimel.

18.Jumala äike ja tuli hakkavad tükkideks laiali minema, iga võõra naise / mehe kangus minu mehe / naise südames Jeesuse nimel.

19.Te olete deemonid, mis elavdavad minu mehe / naise ja kummalise naise / mehe suhteid, muutuvad teie impotentsusetuks ja röstitakse Jeesuse nimel Jumala tule poolt.

20.Elava Jumala inglid pühivad võõra naise armastuse täielikult ära

21). Isa, päästa mu mees abielurikkumisest Jeesuse nimel.

22). Isa, päästa mu mees Jeesuse nimel puhkemisest

23). Isa, päästa mu mees Jeesuse nimel oleku nimekirja vaimus.

24). Isa, päästa mu mees täiskasvanute filmidest Jeesuse nimel

25). Isa, too Jeesuse nimel minu perekonda tagasi armastus.

26). Arreteeri mu mees ja lase ta Jeesuse nimel igavesti vabaks

27). Isa, kaitse mu meest sugulisel teel levivate haiguste eest Jeesuse nimel.

28). Ma käsin raiskajatel oma mehe elu Jeesuse nimel lõpetada.

29). Isa, täida mu mehe süda oma armastusega Jeesuse nimel.

30). Aitäh Jeesusele, kes mu palvetele vastasite

Kuulutused

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia