Psalm 27 Palvepunktid kaitseks

0
3049

Psalms 27: 1 Issand on minu valgus ja mu pääste; keda ma peaksin kartma? Issand on minu elu tugevus; keda ma peaksin kartma? 27: 2 Kui õelad, isegi minu vaenlased ja mu vaenlased, tulid minu peale liha sööma, siis nad komistasid ja langesid. 27: 3 Kuigi võõrustaja peaks minu vastu leerima, ei karda mu süda: kuigi minu vastu peaks puhkema sõda, olen selles kindel.

Raamat Psalmid on piiblis nii tugev palveraamat, et psalmide raamatus sisalduv Jumala vägi ei saa kunagi ammenduda. Täna vaatame psalmi 27 palvepunkte kaitseks. Kas teid häirib vaenlased?, kas te põete leibkonna õelus or majapidamise nõidus? See psalm on väga tugev psalm, et ületada vaenlaste jõud oma elu vastu. Ma julgustan teid seda palvepunkti palvetama usuga ja loodan, et Jumal näitab ennast oma elus tugevana. Kõik teie elu ja saatuse vaenlaste plaanid kukuvad Jeesuse nimel.

Issand on sinu valgus ja sinu oma päästeseetõttu ei pea te ühtegi vaenlast kartma. Issand on teie elu kangelane, seetõttu ei saa ükski vaenlane teid kahjustada. Need on Issanda jõusõnad teile, julgustan teid enne psüühika palvete lugemist lugema kogu psalmide raamatut 27. Ainult siis, kui olete mõistnud teid puudutavat Jumala Sõna, saate seda oma elus maksimeerida. Ükski kurat ei saa Jumala last kahjustada, ükski loits ja lummus ei kahjusta Jumala last. Kui teie vaenlased teie vastu kogunevad, siis nad kõik komistavad ja kukuvad, sest Issand on teiega. Tema kaitse on teiega alati kohal. Ma tahan, et te palvetaksite selle psalmi 27 palvepunkte võitjate mentaliteediga. Palvetage seda julgusega, teades täiesti hästi, et te ei saa olla kuradi ohver. Kõik vaenlase plaanid teie elu kohta peavad täna Jeesuse nimel läbi kukkuma. Iga teile saadetud pimeduse nool naaseb saatja juurde Jeesuse nimel. Oled Jeesuse nimel väga kaitstud ja õnnistatud.

Palvepunktid

1. Issand on minu valgus ja pääste, seetõttu ma keeldun Jeesuse nimel vaenlast kartmast

2. Issand on minu elu kangelane, seetõttu ei tohi Jeesuse nimel minus ükski vaenlase relv valitseda

3. Ma ütlen, et ükski minu poolt vaenlaste poolt saadetud kurjus ei valitse minu elus Jeesuse nimel

4. Ma kinnitan, et iga deemonlik lihasööja ja vereimeja pärast minu elu komistavad ja satuvad Jeesuse nimel
5. Kõik minu vastu kogunenud kurjad mehed ja naised hajutavad tule järgi Jeesuse nimel

6. Oh sõjajumal, tõuse ja ründa kõiki, kes minu saatuse vastu võitlevad

7. Kõik, kes tahavad mind surnuks, surevad minu nimel Jeesuse nimel

8. Igaüks, kes on mu muredes hüljanud, paneb häbenema minu üleskutset Jeesuse nimel

9. Isa, ära päästa mind Jeesuse nimel oma vaenlaste tahtest

10. Isa, ära lase mu vaenlastel Jeesuse nimel mu elus viimast naerda.

11. Laske õelad heita välja nende üleastumiste hulgast Jeesuse nimel.

12. Issand, las kõik mu vaenlased häbenevad ja muretsevad Jeesuse nimel.

13. Issand, laske kõigil mu vaenlastel äkiline häbi ja laske oma nooled Jeesuse nimel nende juurde tagasi pöörduda.

14. Tõuse, Issand, oma vihas ja tõsta ennast üles mu vaenlaste raevu pärast.

15. Issand, las õeluse õelus lõppeb.

16. Issand, valmista minu tagakiusajate vastu surmainstrumendid.

17. Issand, määrake oma nooled minu tagakiusajate vastu.

18. Issand, lase mu hinge vaenlastel kukkuda auku, mille nad kaevasid.

19. Issand, las rõhujate pahandused tulevad nende endi pähe.

20. Issand, las vaenlase vägivaldne kauplemine langeb tema enda teele.

21. Issand, lase mu vaenlastel kukkuda ja hukkuda su juuresolekul.

22. Issand, lase vaenlase võrgul omal jalal kinni püüda.

23. Laske õelaid võtta Jeesuse nimel seadmetesse, mille nad on ette kujutanud.

24. Issand, murra õelte käsi minu elus Jeesuse nimel.

25. Mu vaenlaste kurvastused saaksid Jeesuse nimel korrutatud

26. Tõuske, Issand, pettke vaenlast ja päästke mu hing Jeesuse nimel õelust

27. Las äike, rahe, tule söed, välk ja nooled Issandalt hajutavad Jeesuse nimel vaenlase jõud.

28. Issand, anna mulle mu vaenlaste kaelad.

29. Jeesuse nimel lüüakse kõiki rõhujaid väikestena kui tuult enne tuult.

30. Laske nad Jeesuse nimel tänavatel pori välja visata

Aitäh Jeesus

Kuulutused

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia