30 palvepunkti vangistusest pääsemiseks

0
3159

Jesaja 49:24 Kas saak tuleb vägevamatelt ära võtta või seaduslik vang vangilt ära anda? 49:25 Ent nõnda ütleb Issand: "Isegi vägevad vangid võetakse ära ja kohutavate saagid päästetakse; sest ma võitlen teiega vaidlevaga ja ma päästan teie lapsed!" 49:26 Ja ma toidan neid, kes sind rõhuvad, oma lihaga; ja nad joovad oma verega nagu magus vein: ja kõik lihased teavad, et mina, Issand, olen su päästja ja su lunastaja, Jaakobi vägev!

Täna vaatame 30 palvepunkti vangistuses päästmiseks. Kõik, kes täna seda artiklit loevad, on mul teile üks jumalasõna, igal alal, kuhu kurat on sinu saatuse lõksus hoidnud, vabastatakse sind Jeesuse nimel. Kui räägime vangistusest, siis mida me selle all mõtleme? Vangistamine tähendab siin lihtsalt inimesi, kes on kurja lõksu all. Iga patune on seaduslik kuradi vangistuses, samuti on palju usklikke, kes on ka kuradi vangistuses, nad on ühe või mitme deemonilise lõksus relvajõud. Paljud kristlased võitlevad mitmesuguste väljakutsetega, mõned võitlevad abiellumisega, mõni vaesusega, mõni on võlgade mäel lõksus, mõni on viljatu, mõni kannatab ikka ja jälle rahulolematust, nimekiri jätkub. Kurat on lõksanud need inimesed lõputusse kaotuste ringi. Kuid täna vabastatakse teid Jeesuse nimel. Kui haarate neid palvepunkte vangistusest pääsemiseks, vabastatakse teid Jeesuse nimel.

Iga vabastamine tuleb võtta sunniviisiliselt, kui soovite kuradilõikudest vabaneda, peate oma päästmise võtma jõuga. Te võtate oma päästmise jõuliselt palve altaril. Peate tõusma üles ja seisma vaimselt. Peate tegelema kuradiga, mis seisab vastu sõjapidamise palvetele. Saatan vibutab vaid jõudu ja võimu. Kui soovite, et teie elus asjad toimiksid, peate tegelema nende päästmise palvetega. Jumal on meile oma sõnaga lubanud, et ta surub maha neid, kes meid rõhuvad, ja ta toidab neid seal oma liha ja verega. Kui te tegelete selle vangistusest pääsemise palvepunktidega, näen ma, et Issand surub Jeesuses kõiki teie rõhujaid. nimi. Täna vabastatakse sind Jessu nimel.

Palvepunktid

1. Kiida Issandat väe eest Tema nimel, mille juures iga põlv peab kummardama.

2. Jumal tänatud, et ta päästis igasugusest orjusest.

3. Ma katan end Jeesuse verega.

4. Tunnistage pattu, mis võib takistada teie palvetele vastamist, ja paluge, et Jumal teile andeks annaks.

5. Seisake selle palve vastu juba organiseeritud võimu vastu.

6. Ma hävitan oma elus kõigi saatanlike vahistamiste jõu Jeesuse nimel.

7. Vabastage kõik saatanlikud vahistajad - meie Issanda Jeesuse Kristuse vägeval nimel.

8. Kõik, mis mind deemonlikus maailmas minu karjääri taustal esindab, hävitatakse Jumala tulega Jeesuse nimel.

9. Elava Jumala vaim kiirendab Jeesuse nimel kogu mu olemist.

10. Jumal, purusta mind ja uuenda mu jõudu Jeesuse nimel.

11. Püha Vaimu tuli, süüta mind Jumala auks Jeesuse nimel.

12. Oh Issand, lase Püha Vaimu võidmisel murda iga minu taguse aja ikke.

13. Ma pettun oma vaimumehe iga deemonliku arreteerimise pärast Jeesuse nimel.

14. Jeesuse veri, eemalda Jeesuse nimel kõik minu elu kõik küljed.

15. Läbimurdevastased dekreedid tühistatakse Jeesuse nimel.

16. Püha Vaimu tulekahju, hävita Jeesuse nimel iga saatanlik rõivas minu elus.

17. Oh issand, anna mulle hea edu võti, nii et kuhu iganes ma ka ei läheks, avanevad mulle hea edu uksed.

18. Kõik õelad majad, mis on ehitatud minu ja minu karjääri vastu, lammutatakse Jeesuse nimel.

19. Oh Issand, määra mulle Jeesuse nimel püha inimene.

20. Oh issand, las see võidukarjäär, mis minu karjääris silma paistab, langeb mulle Jeesuse nimel.

21. Ma ei teeni oma vaenlasi; mu vaenlased kummarduvad minu poole Jeesuse nimel.

22. Ma seobin Jeesuse nimel oma elus iga kõrbe- ja vaesusevaimu.

23. Ma lükkan tagasi oma karjääris saavutamata jätmise võidmise Jeesuse nimel.

24. Ma tõmban Jeesuse nimel maha kõik oma edusammudele püstitatud linnused.

25. Tuletan meelde kõiki oma õnnistusi, mis visati Jeesuse nimel vette, metsa ja saatanlikku panka.

26. Ma lõikasin Jeesuse nimel oma elus kõik probleemi juured maha.

27. Issand, las saatanlikud skorpionid tehakse Jeesuse nimel mu elu igas valdkonnas nõmedaks.

28. Issand, las deemonlikud maod tehakse Jeesuse nimel mu elu igas valdkonnas mürgiseks.

29. Ma ütlen suuga, et minuga ei saa Jeesuse nimel midagi võimatut olla.

30. Issand, las ta vaenlase leeri Jeesuse nimel segadusse satub.

Kuulutused

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia