Vabastuspalved meeleavalduse vaimus

2
3018

28. Moosese 13:XNUMX Ja Issand teeb sulle pea, mitte saba; ja sa pead olema ainult kõrgemal ja sa ei tohi olla all; kui te kuulete Issanda, oma Jumala käske, mida ma täna teile käsin, siis pidage neid kinni ja täitke neid:

Iga jumala laps on määratud elama kõrgemat elu. Ükski jumala laps ei sünni elus kannatama. Ettenägemise järgi on meid kõiki ordineeritud edendamine ainult ja mitte kunagi alandamine. Täna vaatleme vabastamise palveid meeleavalduse vaimus. Demotiseerimist kontrollib kuradi kuri vaim. See on põhjus, miks näete palju usklikke, kes kannatavad tõusude ja mõõnade all, täna on nad üleval, täna on nad alla. Kunagi on nad rikkad ja mõne aja pärast on jälle vaesuses.

see vabastamispalved annab teile võimaluse vabaneda kõigist stagnatsioonikildudest ja mahajäämus kurat võib olla sinu ellu ja saatuse asetanud. Selle päästmispalve tegemisel võtate oma päästmise jõuga vastu ja pange kuradile ja tema esindajatele kogu elu häbi.

Mis on meeleavaldus?

Emotsionatsioon tähendab kõrgemale autoriteeditasandilt madalamale astumist, eemaldamist, nihutamist madalamale või üldse mitte mingile tasemele. See tähendab ka langemist ülbe ja kuulsusrikka positsiooni juurest alandavaks ja alandavaks. Alandus tähendab elus peast sabale toomist.

Igasugune alandamisvorm ei ole meie eluks Jumala tahe. Gog ütles Tema sõnas, et me jääme alati ja ainult peaga, mitte sabaga, 28. Moosese 13:XNUMX. See tähendab lihtsalt, et Jumala täiuslik tahe meie jaoks on olla ainult peal. Keegi ei teeni Jumalat ega lähe elus alla. Keegi ei jälgi Jumalat kogu oma südamest ega lõpeta elu.

Emotsionaalsus on kuradist, kurat otsib alati võimalusi, kuidas Jumala lapsi elus alla viia. Ta pettis aias Aadamat ja Evat ning taandas inimese jumalikkusest inimkonnani, inimest ajendati surematusest suremuseni, inimene sai tolmuks. See on kuradi töö. Tänu Jumalale, et Jeesuse Kristuse kaudu on inimkond nüüd tema õigustatud positsioonile taastatud. Kurat demoneeris inimkonda, aga Jeesus on meid igavesti edendanud, hallelujah !!!. Selle tänaste lugupidamispalvete kaudu saate ka teie vabaks Jeesuse Kristuse nime alanduse vaimust. Kuid kuidas saada üle meelehärmist?

Kuidas üle saada meeleavaldusest?

Psalms 28: 1 Sinule nutan, Issand, mu kalju; Ärge minuga vaiki. Kui te ei vaiki minuga, siis ei muutuks minusugusteks, kes lähevad auku.

Palvus on võtmeks teie elus alandamise vaimu jõudude hävitamiseks. Jumala lapsena on Jumala sõna ja palvete kaudu ainus viis oma elu alandamise vaimust üle saada. Palve on pideva edutamise ja edutamise elu võtmeks igas eluvaldkonnas. Iga kord, kui te palvetate, annate Jumalale teada, et mõlemad olete sama meeskonna liikmed. kui Jumal on teie meeskonnas, on teie edu kindel. Ma ei hooli sellest, kui kaugele kurat ja olud teid viisid, kui pühendute jumalasõna ja palvete uurimisele, hävitatakse teie mõistes kõik meeleavalduse jõud Jeesuse nimel igavesti. Olen hoolikalt valinud mõned päästmispalved, mis vabastavad teid alandamise vaimust. Palvetage neid palveid täna usuga ja te jagate oma tunnistusi edutamisest Jeesuse Kristuse nimel

Üleandmise palved

1. Isa, ma tänan sind vägeva käe eest minu elule ja saatusele Jeesuse nimel.

2. Isa, ma saan armu kõigi oma puuduste pärast, andesta mulle Issand Jeesuse nimel

3. Kõik minu edutamisega võitlevad kuldid tuleb nüüd Jeesuse nimel tulest laiali pista

4. Iga nõiapeegel, mis manipuleerib minu edusammudega, hajub tule järgi nüüd Jeesuse nimel

5. Kõik minu tähe jahimehed maetakse sel aastal Jeesuse nimele

6. Laske mu mu edutamise vaenlasel komistada ja Jeesuse nimele langeda

7. Kõik minu jõupingutused vaevavad jõed kuivavad nüüd Jeesuse Kristuse nimel.

8. Kõik minu edutamise vastu võitlevad kurjad organisatsioonid tuleb nüüd Jeesuse Kristuse nimel lagundada

9. Oh märkide ja imede Jumal, avalda oma väge mu elus ja äris Jeesuse nimel

10. Minu saatuse vaarao, suri nüüd Jeesuse Kristuse nimel
11. Kõik mu elu ja saatuse segane ala hävitatakse nüüd Jeesuse nimel.

12. Iga saatanlane, kes on oma elus või saatuses eluohtlik või hoiustatud ja põhjustab elu halvendamist, ma loputan neid Jeesuse verega

13. Iga saatana saatanlik kava minu elus, et hoida mind alavääristatuna, hajutan nad nüüd laiali !!! Jeesuse Kristuse nimel.

14. Iga nõiduseharja pühkis mu edutamised ära, ma röstisin seda luud Jeesuse nimel tulega.

15. Kõik minu kodulinna vaaraod, kes võitlevad minu edutamise vastu, häbistatakse ja hävitatakse Jeesuse nimel

16. Ma astun oma prohvetliku saatuse poole Jeesuse nimel

17. Ma saan Jeesuse nimel elus edasi liikudes jumaliku kiiruse

18. Kõigil mu elualadel hakkan ma Jeesuse nimel läbi viima kõiki ümberehitusi

20. Kinnitan, et mul on suurepärane vaim, mis töötab minus Jeesuse nimel

21. Jeesuse nimel olen pea ja mitte saba

Aitäh Jeesus Kristus.

Kuulutused

2i MÄRKUSED

  1. Aitäh pastorile, et olete olnud fantastiline, teie õppetunnid ja juhendatud palved on mulle olnud tõesti kasulikud. Ma tean võimalusi kurjade vaimude vastu võitlemiseks. Õnnistagu teid Jumal, meie Issand.

  2. Aitäh jumalamehele Aabrahami õnnistuste eest. Olen rikas, ma ei ole pea, saba on Sherri kohal ja mitte all
    Palun palvetage minu eest, et Jumal teeks oma elus midagi uut. Ma usun, et JUMAL

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia