Piiblisalmid juhtimisest

0
430

Täna tegeleme piiblisalmidega juhtimise kohta. Mida saate juhtpositsioonilt aru? Kas tunnete, et asi on ainult selles, et annate ainult käsu ja teete asjad ühe sõrmega valmis? Noh, juhtimine on midagi enamat. Kasutades Kristuse elu näitena, oli Jeesus suurepärane juht, kuid keegi ei suutnud teda kiiresti oma jüngrite seas tuvastada. Hea juhi loomupärasteks omadusteks on see, et nad on alandlikud teenrid.

Liituge lahkelt meie YouTube'i kanaliga, et vaadata igapäevaseid võimsaid palvevideoid

Juhtimine ei tähenda ainult tellimuste andmist ega seda, kui palju saate panna inimesi teid kartma. Sellegipoolest on oluline ka see, kui palju pingutasite oma alluva vajaduste rahuldamiseks, kandes sellega kõiki endaga kaasa. Ehkki hea juht ei propageeri oma alluva väärkohtlemist, karistab ta ainult armastusega. Juht paneb enne otsuse langetamist südamele oma alluva huvi.

Te ei pea muretsema selle pärast, mida pühakiri juhtimise kohta ütleb. Oleme koostanud nimekirja Piibli värssidest juhtimise kohta. See artikkel annab teile õiget teavet, mida peate suureks juhiks saamiseks. Hea juhi pärand jätab aja liivale märkimisväärse jälje.

Liituge lahkelt meie YouTube'i kanaliga, et vaadata igapäevaseid võimsaid palvevideoid

Piiblisalmid:

Jesaja 9:16 Sest selle rahva juhid panevad nad eksima; ja neid, keda neist juhitakse, hävitatakse.

Matthew 20: 25-28 Aga Jeesus kutsus nad tema juurde ja ütles: "Te teate, et paganate vürstid valitsevad nende üle ja need, kes on suureks võimukandjaks.
Kuid teie vahel ei tohi nii olla; aga kes iganes teie seast suur on, see olgu teie minister! Ja kes teie seast ülem saab, olgu ta teie sulane: nõnda nagu Inimese Poeg tuli mitte selleks, et teda teenitataks, vaid et ta teeniks ja annaks oma elu lunarahaks paljude eest.

Õpetussõnad 16: 18-23 Uhkus läheb enne hävingut ja üleüldine vaim enne kukkumist. Parem on olla alandlike vaimuga, kui jagada saak uhketega. Kes arutab asja arukalt, leiab hea. Ja kes usub Issandasse, see on õnnelik. Südametarkust nimetatakse mõistlikuks: ja huulte magusus suurendab õppimist. Mõistmine on sellele, kes seda omab, elu, kuid lollide õpetamine on rumal. Targa süda õpetab oma suu ja lisab õppimise oma huultele.

John 13: 13-16 Te kutsute mind Meistriks ja Isandaks. Ja te ütlete hästi; sest nii ma olen. Kui ma siis, teie Issand ja Meister, olen teie jalad pesnud; ka te peaksite üksteise jalgu pesema. Sest ma olen teile andnud näite, et te peaksite tegema nii, nagu mina olen teile teinud. Tõesti, tõesti, ma ütlen teile, et sulane pole suurem kui tema isand; ega see, kes on läkitatud, suurem kui see, kes ta läkitas.

Matthew 20: 1-16 Sest taevariik on sarnane majapidajaga inimesele, kes läks varahommikul välja oma töötajaid palkama oma viinamäele. Ja kui ta oli leppinud töötegijatega kokku senti päevas, saatis ta nad oma viinamarjaistandusse. Ja ta läks välja umbes kolmandat tundi ja nägi teisi seismas turuplatsil ning ütles neile. Minge ka viinamarjaistandusse ja kõik, mis on õige, annan teile. Ja nad läksid oma teed. Ta läks jälle välja kuuendal ja üheksandal tunnil ning tegi sama. Ja umbes üheteistkümnendal tunnil läks ta välja ja leidis, et teised seisid jõude ning ütles neile: "Miks te siin terve päeva seisate? Nad ütlesid temale: Sest keegi pole meid palganud. Ta ütles neile: Minge ka viinamarjaistandusse; ja mis iganes on õige, selle saate ka vastu. Ja kui kätte jõudis, ütles viinamarjaistanduse isand oma korrapidajale: Kutsu töötegijad kokku ja anna neile palk, alates viimasest kuni esimeseni. Ja kui nad tulid umbes üheteistkümne tunni pärast palgatud, said nad igale inimesele senti. Kuid kui esimesed tulid, arvasid nad, et oleks pidanud rohkem saama; ja nad said igalt inimeselt senti. Ja kui nad selle olid saanud, pomisesid nad maja maja parema inimese vastu, öeldes: "Need on viimati töötanud vaid ühe tunni ja te olete teinud nad meiega võrdseks, kes on kandnud päeva koorma ja kuumuse." Aga ta vastas ühele neist ja ütles: "Sõber, ma ei tee sulle midagi valesti: kas sa ei nõustunud minuga sentigi? Võtke see oma ja mine oma teed: ma annan sellele viimasele, nagu ka sulle. Kas minu jaoks pole seaduslik teha seda, mida tahan? Kas su silm on kuri, sest ma olen hea? Nii et viimane saab olema esimene ja esimene viimane: paljudele on kutsutud, kuid vähesed on valitud.

Luuka 6:31 XNUMX Ja kui soovite, et inimesed teile teeksid, tehke ka nemad sama.

Exodus 18:21 XNUMX Lisaks peaksite kõigist inimestest hoolitsema ka võimete eest, näiteks kartke Jumalat, tõe mehed, vihkades ahnust; ja asetage sellised nende kohale, et olla tuhandete ja sadade valitsejate, viiekümnendate ja kümnete valitsejateks:

Philippians 2: 4 Ärge vaadake igaühel oma asju, vaid igaühel ka teiste asju.

1 Timoteosele 3: 2-9 Piiskop peab siis olema süütu, ühe naise abikaasa, valvas, kaine, hea käitumisega, külalislahke, õpetlik; Ei anta veinile, ei ründajale ega räpase kirju ahnele; kuid kannatlik, mitte skandaalitseja, mitte himur; Üks, mis valitseb hästi tema enda maja üle, lastes oma lastel alluda kogu raskusele; (Sest kui inimene ei tea, kuidas ise oma maja valitseda, kuidas ta peab hoolitsema Jumala koguduse eest?) Mitte algaja, mitte selleks, et uhkusega üles tõusta, ei satu ta kuradi hukkamõistu alla. Lisaks peab tal olema hea aruanne nende kohta, mis puuduvad; et ta ei satuks ettekäändeks ega kuradiks. Samuti peavad diakonid olema hauatagused, mitte kahetoonilised, neile ei tohiks anda palju veini ja mitte räpane läga ahnus; Usu saladuse hoidmine puhtast südametunnistusest.

Liituge lahkelt meie YouTube'i kanaliga, et vaadata igapäevaseid võimsaid palvevideoid

Kuulutused

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia