Piibli versioonid uutest algustest

0
357

Täna tegeleme piiblisalmidega uue alguse kohta. Kes ei taha pärast vaeva ja raskusi uue alguse saamist? Me kõik väärime uut algust, kui mõistame lõpuks, et oleme kogu aeg eksinud. Uus algus saabub kohe pärast meeleparandust ja Kristuse aktsepteerimist meie Issanda ja Päästjana, sellest ajast alates alustame uut elu, milles pole pattu ja ülekohut. Ainulaadne kogemus, mida toetab ja juhendab Kristus Jeesus.

Uus algus võiks olla see, kui Jumal tahab mehega oma pakti sõlmida. Näiteks isa Aabrahamil oli uus algus pärast seda, kui Jumal käskis tal käia tema ees ja täiuslikena ning ta sõlmib temaga lepingu. Tema nimi muudeti Aabramist Aabrahamiks ja Jumal hakkas sõlmima pikaajalist lepingut, mis tal Aabrahami suhtes on olnud.

Liituge lahkelt meie YouTube'i kanaliga, et vaadata igapäevaseid võimsaid palvevideoid

Ka meie üksikisiku elu väärib uut ja paremat algust, elu, mis on täidetud Kõigeväelise Jumala au ja kohalolekuga. Piibel ütleb, et see, kes on Kristuses Jeesuses, on muutunud uueks olendiks ja vanad asjad on kadunud, vaata, kõik on nüüd uus. Just seda võiks meie heaks teha Kristuse elu meis. Jeesuse poole vaadates unustame vanad asjad. Olenemata sellest, kas olete raske patune, vägistaja, relvastatud röövel, prostituut, palgatud palgamõrvar või mõni muu, tulge Jeesusesse ja saate uue elu.

Vana olend pannakse ristile päeval, mil võtame Jeesuse tõeliselt oma isiklikuks Issandaks ja päästjaks ning hakkame uues Jeesuses väljendama teistsugust iseloomu. Mida rohkem me Jumala tarkuses kasvame, seda parem on meil jumalik iseloom. Inimesed lähevad segadusse, nagu see pole vana teie. Ka majanduslikult võib keegi, kes on olnud väga vaene, jumala kiiresti ümber pöörata ja see hämmastab kõiki, et neil on raske uskuda, et see on teie vana.
Kui soovite uut algust, oleme koostanud Piibli värsside nimekirja, et saaksite neid hästi lugeda ja õppida. Lugege hoolikalt läbi ja uurige seda korduvalt, kuni märkate oma elus ilmseid muutusi.

Liituge lahkelt meie YouTube'i kanaliga, et vaadata igapäevaseid võimsaid palvevideoid

Piiblisalmid

2 Corinthians 5: 16-20 XNUMX Sellest ajast alates ei tea me enam kedagi liha järgi. Ja kuigi me oleme Kristust liha järgi tundnud, siis nüüd ei tea me teda enam. Seega, kui keegi on Kristuses, on ta uus olend: vanad asjad on kadunud; vaata, kõik on muutunud uueks. Ja kõik on Jumalast, kes on meid Jeesuse Kristuse kaudu ise lepitanud ja andnud meile lepitustöö; Teadvustatuna, et Jumal oli Kristuses, lepitas maailma endaga, ilma et nad neile süüks arvaksid; ja on andnud meile leppimise sõna. Nüüd oleme Kristuse saadikud, justkui oleks Jumal teid meie poolt palunud: me palume teid Kristuse asemel, et lepiksite Jumalaga.

Luuka 7:47 - sellepärast ma ütlen sulle: Tema patud, mis on palju, on andeks antud; sest ta armastas palju; aga kellele antakse vähe andeks, see armastab vähe.

Jesaja 42:16 Ja ma toon pimedad teel, mida nad ei teadnud; Ma juhatan neid radadele, mida nad pole tundnud: ma teen nende ees pimeduse ja ragistan asju sirgeks. Seda ma teen neile, ega jäta neid maha.

Jesaja 43: 18-20 Ärge pidage meeles, et olete endised asjad, ega kaaluge vanu asju. Vaata, ma teen uue asja; nüüd saab see alguse; kas te ei tea seda? Ma teen isegi teed kõrbes ja jõgesid kõrbes. Põllu metsaline austab mind, draakoneid ja öökulli; sest ma annan kõrbes vett ja kõrbes jõgesid, et juua oma valitud rahvale.

Ephesians 4: 22-24 et paneksite endise jutuajamise peale maha vana mehe, kes on petlike himude järgi rikutud; Ja uuendage oma vaimus; Ja et te paneksite uue inimese selga, kes pärast jumalat on loodud õigluses ja tõelises pühaduses.

Iiobi 8: 6-7 Kui sa oled puhas ja sirge; nüüd kindlasti ärkab ta sinu pärast ja paneb su õiguse elamise õitsvaks. Ehkki teie algus oli väike, peaks teie viimane ots siiski märkimisväärselt suurenema.

Luuka 7:47 Sellepärast ma ütlen sulle: Tema patud, mis on palju, on andeks antud; sest ta armastas palju; aga kellele on vähe andeks antud, see armastab vähe.

1 Peter 1: 3 Õnnistatud olgu meie Issanda Jeesuse Kristuse Jumal ja Isa, kes Tema rohke armu järgi on meid taas sündinud elavale lootusele Jeesuse Kristuse ülestõusmisel surnuist.

Kiriklaste 3:11 Ta on omal ajal teinud kõik ilusaks. Samuti on ta pannud maailma nende südamesse, et keegi ei saaks teada tööd, mida Jumal teeb algusest lõpuni.

Philippians 3: 13-14 Vennad, ma ei usu, et ma oleksin armunud. Kuid seda kõike ma teen, unustades need, mis taga on, ja ulatudes varasematele asjadele, vajutan ma preemia märkimise poole. Jumala kõrge kutsumus Kristuses Jeesuses.

Psalms 40: 3 Ja ta pani minu suhu uue laulu ja kiidab isegi meie Jumalat. Paljud näevad seda ja kardavad ning usaldavad Issandat.

Jesaja 65:17 Sest vaata, ma loon uusi taevasid ja uut maad; ja viimast ei mäletata ega tule meelde.

Hesekieli 11:19 Ja ma annan neile ühe südame ja panen teie sisse uue vaimu; ja ma võtan kivise südame nende lihast ja annan neile liha südame.

Psalmid 98: 1-3 Laulge Issandale uut laulu; sest ta on teinud imelisi asju: tema parem käsi ja püha käsi on talle võitnud. Issand on teada andnud tema päästmisest: ta õiguse on ta paganide silmis avalikult näidanud. Ta on mäletanud oma halastust ja tõde Iisraeli koja suhtes: kõik maa otsad on näinud meie Jumala päästmist.

Liituge lahkelt meie YouTube'i kanaliga, et vaadata igapäevaseid võimsaid palvevideoid

Kuulutused

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia