Vaimse sõjapidamise palved rahanduseks

1
356

Vaatame läbi mõned vaimsed sõjapalved rahanduse kohta. Lugesin eelmise nädala alguses sotsiaalmeedia postitusi, et vaesus ei sure tulekahjus; ainult tõeline sagin võib vaesuse tappa. Paljud inimesed astuvad selle veendumuse juurde iga päev ja unustavad palvekoha. See, mida paljud inimesed ei mõista, on see, et vaimne kontrollib füüsilist ja füüsilises ei juhtu midagi sellist, mis pole vaimu valdustesse lahendatud.

Nii palju kui meie usk ja pääste vaimsuse altaril, on ka kõik, mis meie elu puudutab. Me võtame vastutuse vaimu valdkonnast ja ilmutame end füüsilises. Näiteks saab meie rahanduse vaimusuurused lahendada ja asjad tehakse füüsiliselt. Või kas te pole lugenud seda pühakirja osa, kus öeldakse, et mu Jumal täidab kõik minu vajadused vastavalt tema rikkusele hiilguses Kristuse Jeesuse kaudu.

Liituge lahkelt meie YouTube'i kanaliga, et vaadata igapäevaseid võimsaid palvevideoid

Sageli võivad mõned meie nähtamatud jõud viivitada või takistada meie rahanduse ilmumist ja edukust. Rahaline läbimurre tähendab suures osas edu ja rikkuse kogunemist. Eesli aastaid töötas Jacob väsimatult ja veel. Tal oli lihtsalt vähe tulemusi näidata. Jacobsi elus oli õnnistamise ja läbimurrepakt, kuid sellegipoolest elas ta kõiki oma kogemusi läbikukkumises ja hirmus. Kui tõuklemine oleks tõepoolest lahendus vaesuse raviks, oleks Jaakob saanud Jumala rikkaks nii rikkaks. Jabezist oleks saanud Kõigeväelise Jumala sekkumiseta üks rikkamaid mehi oma kliimas.

Kõik need illustratsioonid on vaid selleks, et tõestada meile, et palve on ka vaesuse lahendus, niisama kui tõmme. Niisiis, kui ühel hetkel vaeva näete rahalise läbimurde nimel, ärge kunagi laske palve altari tulel ka külmaks minna. Palvetage nii palju kui saate.

Kui vajate oma rahanduse jaoks tõsiseid sõjapalveid, siis ärge otsige kaugemale, oleme koostanud nimekirja võimsatest sõjapidamise palvetest rahanduse jaoks.

Liituge lahkelt meie YouTube'i kanaliga, et vaadata igapäevaseid võimsaid palvevideoid

Palvepunktid

 1. Issand Jeesus, sa oled kõikvõimalike jumal, ma annan oma raha sinu võimetesse ja palvetan, et laeksid selle üles. Ma puutun kokku iga negatiivse tasakaalustamatusega, mis mõjutab minu rahanduse ülesvoolu. Ma hävitan need Jeesuse nimel.
 2. Issand jumal, pühakiri on mulle kinnitanud, et sa täidad minu vajadused vastavalt oma hiilguse rikkusele Kristuse Jeesuse kaudu. Ma palvetan teie üleloomuliku jõu eest minu rahaasjade pärast. Laske oma positiivsuse kätel puhata minu rahadel Jeesuse nimel.
 3. Vabastan oma raha deemonilindist. Iga valdava deemoni üle, kes võtab kontrolli minu rahaasjade üle, hävitan need Jeesuse nimel.
  Issand jumal, sa oled kõigi võimaluste jumal ja ma tean, et koos sinuga ei saa miski kunagi olla võimatu. Taeva autoriteedi järgi otsustan, et mu rahandust ründav negatiivne linnupoeg hävitatakse tulega Jeesuse nimel.
 4. Issand Jeesus, sa oled andnud meile üle kõige, mis loodi. Ma keeldun olemast Jeesuse nimel raha ori. Ma saan oma volitused raha üle. Võtan oma rahaasjad enda valdusesse. Vabastan oma raha Jeesuse nimel kuradi juhtimisest.
 5. Taeva autoriteet otsustab, et nüüdsest ei mõjuta kurat enam minu rahanduse ülesvoolu. Püha Vaimu tuli hävitab kõik jõud, mis panevad mind töötama nagu elevant ja panevad mind toituma nagu sipelgas.
 6. Issand jumal, ma palun, et sa oma halastusega õpetaksid mind oma rahaasjade eest hoolitsema. Pühakiri pani meid mõistma, et iga hea idee tuleb sinult. Ma palun, et juhendaksite minu jõupingutusi rikkuse loomiseks. Ja sa õpetad mulle, kuidas Jeesuse nimel rikkust juhtida ja säilitada.
 7. Ma puutun kokku iga vaesuse vaimuga, mis võib-olla soovib oma rahaasjad enda kätte haarata. Ma hävitan sellised jõud Jeesuse nimel.
 8. Issand jumal, ma panen sulle oma rahalised mured ja koorma, Jeesus. Sest on kirjutatud: Matteuse 11: 28-30 Tulge minu juurde kõik, kes töötate ja olete koormatud, ja ma annan teile puhata. Võtke mu kisa enda peale ja õppige minult; sest ma olen vaga ja südamega ja te leiate oma hingele puhkuse. Sest minu kisa on kerge ja mu koorem kerge. Ma tahan sinus puhata, Jeesus. Ma otsustan, et saan Jeesuse nimel rahalist toetust.
 9. Ma otsustan, et kõik mu rahalised probleemid on möödas; minu ooteaastad on läbi; see tunnistuste ajastu. Ma otsustan, et Jeesuse nimel oleva jõu abil hakkavad mu käed rikkust teenima, ma otsustan, et minu rahaline koormus tõstetakse Jeesuse nimel.
 10. Võtan oma domineerimise üle raha. Kui ma helistan, vastab raha. Ma keeldun olemast Jeesuse nimel raha ori. Ma võtan kasutusele Aabrahami õnnistuse täpsustatud mõõtme. Ma kasutan tema varandust ja hakkan varjatud aardeid lahti tegema,
 11. Vabastan Jeesuse nimel kõik oma peidetud varandused.
 12. Ma ühendan ennast iga mehe ja naisega, kellele on määratud mind rahaliselt üles tõsta. Kiindun end sellise inimese juurde Jeesuse nimel.
 13. Ma otsustan, et Jeesuse nimel süttivad kõik rahanduses istuvad võimsad mehed või naised Jeesuse nimel. Püha Vaimu tuli hakkab põletama igat deemonlikku hiiglast, kes on keeldunud laskma minu rahadel Jeesuse nimel puhata.
 14. Ma hävitan iga kahjuri ja jaanileivapuu, mis on vaimses valdkonnas minu rahalisi vahendeid toitnud. Ma otsustan, et nad süttivad Jeesuse nimel.
 15. Iga kuratlik olend, kelle kuradi on saatnud mu higi varastama, otsustan, et nad süttivad Jeesuse nimel.

Liituge lahkelt meie YouTube'i kanaliga, et vaadata igapäevaseid võimsaid palvevideoid

Kuulutused

1 kOMMENTAAR

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia