Palvepunktid elukaaslase jaoks

0
308

Täna käsitleme elukaaslase palvepunkte. Üks kõige keerukamaid ülesandeid, mida mehed ja naine ühel eluetapil sageli läbivad, on elukaaslase valimine. Kurat tavaliselt ootab selles koridoris, et inimesed kukuks. On oluline, et enne kui keegi elukaaslase valib, peab ta kaasama looja, et teda abikaasa kohta juhendada ja ilmutada.

Huvitav oleks teada, et pühakiri ütleb, et naine, kes leiab naise, leiab hea asja ja saab jumalalt armu. Mees peab enne naise leidmist esmalt läbi otsima. Kurat teab seda ja saab ka sellest aru, nii et enamasti ta varitseb ringi, kuni kui hakkame elukaaslast valima, siis kurat hakkab meile võimalusi pakkuma. Kuid kui me oleme Jumala sõnast põhjalikult põhja saanud ja meil on mõned strateegilised palvepunktid sellise elukaaslase jaoks, siis see tühistab meie osa ja aitab meil teha õige otsuse.

Probleem, mida paljud inimesed valimise ajal kannatavad, on see, et nende tunded ja emotsioonid valitsevad neid seetõttu, et nad ei kuula vaimu kõnesid. Jumala vaim suhtleb inimesega alati, kuid see, mida vaim ühe korra kohta ütleb, on vaimne tundlikkus lahti mõtestada. Elukaaslase valimine on üks kriitilisemaid otsuseid, mida me elus teeme, sest see on otsus, mis põhjustab meile igavesti valu või rõõmu. Sisuliselt on oluline see õigesti korda saada. Pühakiri on andnud meile mõned näpunäited, kuidas valida, kuid meil on siiski vaja palveid, et see partner vastaks Jumala standarditele.

Kui olete oma elu jaoks selle kriitilise otsuse langetamise äärel, veenduge, et uurite mõnda neist elukaaslase jaoks mõeldud palvepunktidest, et aidata teil teha õige otsus. Need palvepunktid annavad meile vaimse tundlikkuse, et mõista, mida vaim selle partneri kohta ütleb.

Palvepunktid:

Issand Jeesus, olen lugenud Piiblist mitut inimest, kes jätsid kasutamata oma võimalused saada igavesti sinu endaks, sest nad valisid vale elukaaslase. Simson oli tüüpiline näide, ta abiellus vale naisega ja tema saatus sai sellest kõige olulisema löögi. Kuningas Saalomon abiellus rikutud klannist naisega ja Jumala viha vabastati tema peale. Halastuse Issand, ma palun, et aitate mul valida mehe ja naise enda hulgast - naise, kelle olete mulle loonud, mehe või naise, kes töötab samas ministeeriumis, kuhu olete mind kutsunud, elukaaslase see ei ole minu allakäigu põhjus, Issand, palun, et te saadaksite neile minu tee Jeesuse nimel.

Isa, issand, ma palvetan selle mehe või naise eest, et sa oled mulle määratud, palun, et annaksid neile armu, et nad saaksid Jeesuse nimel oma elu ja tahtmise järgi joosta. Ma puutun vastu igasuguse tähelepanu hajutamisega, mis võib soovida takistada neid muutumast selliseks, kelleks sa, Jumal, tahad, et neist saaks. Ma hävitan sellised häired nende teel Jeesuse nimel.

Isa Issand, ma palun, et aitaksid teil mõlemal Jeesuse nimel oma elu eesmärgi järgi joosta. Ma hävitan, et meie liit ei ole Jeesuse nimel teie, Issand, lahutamise arhitekt.

Issand Jeesus, igavesti on liiga pikk teekond, et veeta toksilise partneriga. Ma palvetan, et aitate mind minu valimisprotsessis. Ma palvetan teie enda südamest partneri, mehe või naise pärast, kes aitab mind eesmärkide saavutamisel ja kõigi mu elus olevate võimaluste saavutamisel, ma palvetan, et te annaksite need mulle Jeesuse nimel.

Ma palvetan, et annaksite Jeesuse nimel mu partnerile vaimse ettenägelikkuse, et saaksite oma elu jooksul vastavalt oma tahtele joosta. Ma palun, et aitaksid neil kindlalt seista teie sees enne ja pärast kohtumist. Ja isegi pärast seda, kui me elame mehena ja naisena, pole arm armu, et nad ei väsiks nende usust Kristusesse Jeesusesse, ma palun, et te annaksite selle neile Jeesuse nimel.

Ma palun, et nagu piibel ütles, et õiglaste ootusi ei tohiks ära lõigata, siis ma palun, et tema ootused ei katkeks Jeesuse nimel. Alates sellest hetkest palvetan, et nad hakkaksid tegutsema Kõigeväelise Jumala armus ja soosimises. Ma puutun vastu nende pettumuse igale jõule, igale võimule, kes võib-olla soovib nende jõupingutused nurjumisega nurjata, hävitan ma Jeesuse nimel sellise skeemi.

Sest kui on kirjutatud, kuulutage asi ja see tõdeb, ütleb võõrustaja Issand: Ma otsustan, et mu elukaaslane saab olema suur Jeesuse nimel. Pühakiri, loomingu tõsised ootused ootavad Jumala poegade ilminguid. Ma võin Jeesuse nimel võimu kaudu otsustada, et minu elukaaslane ja mina hakkame ilmutama õiges vahekorras, et Jumal soovib, et me tegutseksime Jeesuse nimel.

Ma palvetan kõigeväelise Jumala kaitsmist oma elukaaslase elu eest. Ma palvetan, et te kaitseksite teda Jeesuse nimel oma jõu abil. Kuna pühakiri ütleb, et ma lähen teie ette ja ülendan ülendatud kohti, palvetan, et mu mehe / naise ees oleks alati mägi Jeesuse nimel madal. Iga jämeda osa teeb jõud otse Jeesuse nimel. Ja Jeesuse nimel tehtud vägi muudab kõik kõverad teed sujuvaks.

Kuulutused

JÄTA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisesta oma nimi siia